2777
2789
عنوان

این پیام چیهه😔

129 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من امروز داشتم پیامامو چک میکردم همچین پیامی رو دیدم با اینکه من هیچ انتقالی انجام ندادم 😕

یعنی چیه؟

الان متن پیامشو میزارم

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  

مشترک گرامی،

مبلغ انتقال، از اعتبار باقی مانده شما بیشتر می باشد. لذا امکان انتقال اعتبار برای شما وجود ندارد.

مشترک گرامی،
مبلغ انتقال، از اعتبار باقی مانده شما بیشتر می باشد. لذا امکان انتقال اعتبار برای شما وجود ندارد.

مشترک گرامی، مبلغ 30000 ریال برای شماره

)شماره فلان) با موفقیت ارسال شد

مشترک گرامی،

مشترک گرامی،
مبلغ انتقال، از اعتبار باقی مانده شما بیشتر می باشد. لذا امکان انتقال اعتبار برای شما وجود ندارد

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره که انتقال داده شماره کیه

توی روبیکا یه دخترس زده فاطی ۱۸ توی شاد و نگاه کردم فک کنم زده بود حسین بقیه برنامه هارو نگاه نکردم

توی روبیکا یه دخترس زده فاطی ۱۸ توی شاد و نگاه کردم فک کنم زده بود حسین بقیه برنامه هارو نگاه نکردم

چطور؟

میشماسیش؟خب از گوشی تو شارژت رفته برای اون

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
میشماسیش؟خب از گوشی تو شارژت رفته برای اون

نه اصلا خودم تا حالا برای کسی شارژ انتقال ندادم الان یهو دیدم😕

نه اصلا خودم تا حالا برای کسی شارژ انتقال ندادم الان یهو دیدم😕

ممکنه با نصب برنامه اینطوری شده باشه؟آخه این انتقال ساعت ۱۶  و خورده ای بوده منم تو همین ساعتا تقریبا یه برنامه ای رو نصب کردم