2777
2789
عنوان

از جه نذری حاجت گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چله شهدا چی کردی؟اسم شهدا از نت گرفتی؟

بله در نت تحقیق کنید هرکسی رو دوست داشتی بنویس.من یکسری هم به شهدای گمنام متوسل شدم شفاعتمو کنند اونم خوب بود برام😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
مگه کاربری رو میفروشن؟امضاتوننذرتون قبول مبارکه خونتون

اشنا بود😂😂

مرسی عزیزم

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
ازهمتون قبول باشه ببخشین شماقبل ندرتون چطوری نیت میکنید مثلاچی میگید بعدببخشین هردفعه که مثلا سوره ح ...

مال مامان من نذر اب بود. اینو منظورتونه؟ 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
قبول باشه عزیزم چی نذر کردی براشون؟

من بیشتر صلوات نذر می کنم یا یس،یا به نیابت از طرفشون یس میخونم و  هدیه میفرستم برای ۱۴ معصوم

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
یعنی نیت میکنید براخواسته اتون وقتی نتیجه گرفتیم اونوقت آب میدیم همین ؟؟یاقبل رسیدن به خواستمون

اره همین بود فک کنم. نه من با مامانم بعد خواستمون دادیم

مامانم نذر کرده بود خونه بخریم. ما خریدیم و نصف اسباب کشی رو هم انجام دادیم و امشب اب معدنی رو پخش کردیم