2777
2789
عنوان

از جه نذری حاجت گرفتید

759 بازدید | 36 پست

بگید حاجتتون چی بوده و کدوم نذر براتون جواب داده

و روز چندم بوده. ممنون میشم. من با نذر اب جواب گرفت مامانم و خونه مورد نظرمونو خریدیم. امشبم اب معدنی رو پخش کردیم 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

چله یاسین

نذر  سیب شهید ابراهیم هادی

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قرانو تا آخر میخونم 

حالا یا خودش یا معنی

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

عزیزم نذر اب رو توضیح میدین؟من یکبار از چله سوره حشر حاجت گرفتم و خدا پسرم رو بهم هدیه داد،یکبار هم برای کار همسرم چله شهدا گرفتم درست رو دهم کار همسرم بطور خیلی عجیب و قشنگی درست شد😍در چله شهدا اسم چهل شهید رو نوشتم و روزی یک تسبیح صلوات هدیه براشون میفرستادم کهشفاعتمو پیش خدای مهربان کنند تا حاجتمو بده

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
سلام نذر آب چیه

نذر میکنی اگر کارت انجام شد اب پخش کنی بین مردم. اب معدنی مثلا ما سه تا شل گرفتیم و پخش کردیم. میگن برای خونه دار شدن این نذر خیلی جواب میده. مامانم از کسی شنیده بود و برای ماهم واقعا جواب داد

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋