2777
2789
عنوان

کیا شوهرش غیرتیه تو بیرون نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 102 پست
همه این هایی که تو رو برعلیه شوهرت آموزش میدن ، دلشون از شوهراشون غرق به خونه 😂 جرعت ندارن چیزی بگن ...

والا من تو کامنت اولمم گفتم مشکلات بسیارر زیادی دارم 

حتا تو امضامم هس

اما اسن دیگه جزو مشکلات نیس 

زنو مرد با هم مشکلات زندگی رو حل میکنن و کنار همن قرار نیس ارباب و نوکری باشه 

اینجاهم کسی بخانم نگف برعلیه همسرت باش 

فقط گاهی ضعفبی زبوتی  و سادگی و سکوت زیاد باعث میشه خیلی از حقوق اولیه انسان پایمال بشه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته شوهر من‌در این حد نیست من امید دارم پسرم بزرگتر شد بهتر میشه

فامیل داریم.دوتا بچه داره پسرش ۱۶ سالش هست تقریبا. عنوز اجازه نداره مدرسه بچه هاش بره تنهایی و هررررررجای دیگه. 

parasoo1989@
همه این هایی که تو رو برعلیه شوهرت آموزش میدن ، دلشون از شوهراشون غرق به خونه 😂 جرعت ندارن چیزی بگن ...

والا من گفتم فقط کسایی که مثل منن بیان حرف بزنیم همه اومدن که بگن شوهرت روانیه بابا والا خودم میدونم ولی نمیتونم کاری کنم فقط میخوام عادت کنم به این شرایط

کاری از دستم برنمیاد. ب شرایط نمیتونم عادت کنم. بددددددد در عذابم ولی هیچ گوهی نمیتونم بخورم با دوتا ...

امیدوارم خداووند مراقبتون باشه 

کمکتون باشه 

و مشکلاتتون رو حل کنه عزیزم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

این حرفهارو هم همون شوهرت تو گوشت میخونه

که همه مردها همینن

در صورتی که الان تو این عصر مثل شوهرهای شما فقط درصد خیلی کمی هستن

والا من گفتم فقط کسایی که مثل منن بیان حرف بزنیم همه اومدن که بگن شوهرت روانیه بابا والا خودم میدونم ...

اشکال نداره😄بخند. لااقل اینجا بخند . اکثر مردا یجوری مشکل  دارن. حالا خوبیت اینه ک قبول میکنی این ی مشکله . تو یسری تاپیکا بعضی زنا قبول نمیکردن میگفتن ننننه اینا از رو دوست داشتنه مردارو میشناسه ک اینجوری میکنه

parasoo1989@

از این جهت که خونه میمونم بله 

بیشتر وقتا خونه هستم

چون پدرمادرم شهر دیگه ان

از این جهت حساس بودن همسر خیر مثل شما نیستم

شاید طبیعی نباشه 

دوست داشتم مثل شما میبودم

شوهرم روم حساس میبود

ولی میدونم حساس نیست

بیاد خونه ببینه نیستم 

فرق نمیکنه شب باشه یا روز

منتظر میمونه برگردم 

زنگم نمیزنه کجایی

اقای خودمم خانم خودم 

ولی دوست داشتم اینطوری نبود 

توونستی کنار بیای ؟؟

خواهر شوهر و مادرشوهرتون میتونن تنهایی بیرون برن؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.