2777
2789
عنوان

کیا شوهرش غیرتیه تو بیرون نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 102 پست
ببینین حالا این بنده خدا رو میتونین ازشوهرس سردش کنیدمیگه بچه ۶ساله دارهخواستگار نیست که زده ش میکنی ...

دیگه ازش زده هست بنده خدا فقط دیگه اسی شده نمیدونه چیکار کنه دنبال یه راه حله 

میدونم شبیه اونا میشه هر کاری کنم شبیه پدرش و پدربزرگش میشه

تلاشتو بکن 

چون در اینصورت اونم ی زن دیگه رو شکنجه میده...

یادش بده احترام ب زنو 

اعتماد ب زنو 

و احترام ب رابطه هارو ..

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این غیرت نیس و طبیعی نیس بیماری روانیه نزار بچت مثل باباش بزرگ بشهنتیجه ازدواج تو سن کم:

میدونم شوهرم ۳۳ سالشه قبول نمیکنن که مشکل داذن و باید درمان بشن پس من‌مجبورم‌کنار بیام

میدونم غیرت نیست مریضیه

عزیزم واقعا درکت میکنم که چقدر سخته چون اطرافیانم دیدم

راضیش کن ببرش مشاور اینجوری که نمیشه

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
میدونم شوهرم ۳۳ سالشه قبول نمیکنن که مشکل داذن و باید درمان بشن پس من‌مجبورم‌کنار بیام

عزیزم چقد اختلاف سنی تون زیاده

خیلی سخته دورت بگردم واقعا سخته چنین شرایطی ببرش مشاور اگه میشه یا از مشاور آنلاین راهنمایی بگیر 

بله عزیزم من دقیقا مثل شمام با این تفاوت که تنها حق ندارم حتی خونه خواهرام برم خونه مادرم بدون خودش ...

عزیزم تو و  اسی و من و خیلی زنای دیگه باید صبر کنیم خدا صد در صد عوض میده چون تاپیکاتو خوندم شوهرت اذیت میکنه شوهر منم همینه ولی یه مدل دیگشه خیلی خسیسه

منم این مشکلات و دادم حتی خیلی هم بدتر ولی دوستش دارم و دارم زندگیمو میکنم با خوبی‌اش زندگی میکنم . 

یک ماه پیش یه روز خواهرم گفت بیا خونمون زنونه ازش اجازه گرفتم گفت برو رفتم و شب اومد دنبالم خدا میدونه چنان دعوایی تو ماشین راه انداخت که من گفتم تو برو نباید میرفتی من قبلا گفته بودم بدون من نباید بری.خلاصه گفتم‌من دیگه غلط بکنم همچین کاری کنم .

شما بازم شرایطت بهتر از منه .

ولی ببین با همه اینها من دوستش دارم و میدونم مرده خوبیه و زندگیمو دوست دارم .

همش میگم صبر میکنم خوب میشه .پدر وقتی پیر شده بود خوب شده بود شاید شوهر منم خوب بشه

من هستم حتی شوهرمم بیرون میره کلید خونه رو میبره ک مبادا من برم بیرون😐😐

خب پس تو چرا اجازه میدی بره بیرون؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

مال من بدتره با خانواده هم نمیزاره فقط خودش مگه اینکه نباشه کلا، ولی خودش همجا میبره الان بگم پاشو منو ببر فلان جا پا میشه، دکتر برم ارایشگاه برم باشگاه خونه ی مادرم هر ساعتی از روز زنگ بزنم کارشو ول می‌کنه میاد میبره غر هم نمیزنه خودشم مطلقا بدون منو بچه ها جایی نمیره ، فعلا دارم تحمل می‌کنم گفته پسرم یکم بزرگشه اجازه میده چاره ای نیست

بله عزیزم من دقیقا مثل شمام با این تفاوت که تنها حق ندارم حتی خونه خواهرام برم خونه مادرم بدون خودش ...

شوهر من با خواهر و مادر خودش خواهر و مادر و پدر خودم میذاره هر جا بخوام میتونم برم فقط تنهایی نمیذاره خیلی سخته واسم ولی مجبورم خودمو قانع کنم تا قبول کنم این شرایط رو