2777
2789
عنوان

کیا شوهرش غیرتیه تو بیرون نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این اسمش غیرت نیست متاسفانه ایشون مشکلات روحی دارن اگر براتون مقدور هست از طریق مشاور درمانشون ...

بخواد بره مشاور باید کل طایفه شوهرو ببره

چون همشون اینجورین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
توونستی کنار بیای ؟؟

من خانواده خودم این جوری هستن 

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

یه خواستگار این مدلی داشتم

غیرت برای ما چیز دیگه ای تعریف شده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بله عزیزم من دقیقا مثل شمام با این تفاوت که تنها حق ندارم حتی خونه خواهرام برم خونه مادرم بدون خودش نمیتونم برم .

اکثر مواقع انقدر سر کاره که حتی برای یه دکتر ساده رفتن یا لیزر رفتن آنقدر بهم غر میزنه یا اصلا نمی‌برتم.

نمیتونم شغلی داشته باشم .کوچکترین کاری که باعث استقلالم بشه حق ندارم انجام بدم .

باز شما شرایطت بهتر از منه

عزیزم اینجا که زیاد شنیدم هستن. دیگه باید کنار اومد تو نینی سایت نظر نخواه همه دلسردت میکنن

اذه من فقط دنبال کسایی که‌مثل من باشن تا بتونم زندگی کنم وگرنه طلاق رو‌ خودم هم میدونم خودم هم بلد هستم ولی نمیتونم نه جسارتشو‌دارم نه دل ول کردن بچه ام رو از طرفی هم با همه عیباش شوهرم رو‌دوسش دارم

من همسرم مذهبی هم هست کلا خانوادگی مذهبی هستن اما اصلا اینطوری مث شوهر شما نیست ، ادم حس خفقان بهش دست میده ، من خودم تنها حتی ۱۰ شبم کارپیش بیاد شوهرم مخالفت نمیکنه ، خاهرشوهرمم مجرده تنها همه جا میره حتی شهرای دیگم تنها میره مسافرت

این غیرت نیس و طبیعی نیس بیماری روانیه نزار بچت مثل باباش بزرگ بشهنتیجه ازدواج تو سن کم:

نه عزیزم با سن نیس.من‌وقتی ازدواج کردم عاقل بودم اول اینکه عاشقش شدم بعدم تا این حد رو نکرده بود 

اذه من فقط دنبال کسایی که‌مثل من باشن تا بتونم زندگی کنم وگرنه طلاق رو‌ خودم هم میدونم خودم هم بلد ه ...

کتک و اینا نمیزنه؟؟شکاک نیست؟؟؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب برای همینم میرن سراغ دخترای کم سن تا بتونن زندانیشون کنن دیگه اسمشم غیرت نیست بیمااریه سعی نکن بچ ...

میدونم شبیه اونا میشه هر کاری کنم شبیه پدرش و پدربزرگش میشه

بله عزیزم من دقیقا مثل شمام با این تفاوت که تنها حق ندارم حتی خونه خواهرام برم خونه مادرم بدون خودش ...

رسما زن میگیرن که رئیسش بشن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid