2777
2789
عنوان

لاغری شکم پهلو

58 بازدید | 2 پست

قدم ۱۶۰ سانتی متر وزنم هم ۶۰ کیلوگرم ولی اطراف شکم و پهلو چربی دارم؟ چیکارکنم که فقط همین ناحیه لاغر بشه؟ چه حرکات ورزشی انجام بدم؟ چه نوع رژیم غذایی بگیرم؟

من گلوریا خوردم .لاغر شدم چون اشتهاتو کور میکنه

عطاری ها هم دارن ولی ممکنه تقلبی باشه تقلبیش زیاده ت بازار ک خیلی خیلییی خطرناک

اصلشو بخری ن تنها خوبه بلکه اشتهاتم کور میکنه

هییییی گلم داغ دلم تازهث

برادرشوهرم که از شوهرم کوچیکتره همش منو به اسم بشکه یا گاو صدا میزد

کسافت بیشعور

من تنبلی تخمدانم داشتم ازونجایی ک این قرص شدید گرمیه زد تخمدان هام فعال شد ب خاطر گرمی زیادش

هم اینکه انرژی رو وحشتناک میبره بالا جوری ک میخوای پاشی خونه تکونی کنی چون کافئین داره

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.