درود 🌼
شبتون بخیر و نیکی 💙
اخر هفته مهمانی دارم ، جمعیت زیاد هست و من اولین تجربه ام در میزبانی ازاین تعداد مهمانه.
یکم نگرانم ... چطور مدیریت کنم ؟
تصمیم داشتم شام زرشک پلو با مرغ بذارم که خود مهمان ها ازم قرمه سبزی خواستن .
با توجه به اینکه ما قومی هستیم که رسم 7 مدل غذا و بریز و بپاش های زیاد رو نداریم و همچنین اولین باری هست که مهمان ها به خونه ی ما دعوتن..
دسر درست میکنم به همراه کیک ، شیرینی ، شربت و اسموتی ، سالاد شیرازی ، ماست ، نوشابه ، دوغ، دلستر ، ترشی مشهدی، زیتون ، سالاد پیاز
شکلات و اسلایس میوه خشک هم هست، به علاوه ی پذیرایی میوه شامل هندوانه، خربزه ، گیلاس و زرد آلو
لطفا بهم بگید منو خوبه؟ 😅 چه زمانی سرو کنم؟ و اینکه لازمه چیزی اضافه کنم؟
هرچی میدونین بگید متشکرم 😍