2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم

443 بازدید | 52 پست

سلام خانما اخرین پریودیم۱۱خرداد بوده و اقدام داشتم

الان ۹روزه تاخیر دارم

دو روز پیش بیبی چک مدیکور گذاشتم زود دوتا خط افتاد

یک روز بعدش گفتم بزار مطمئن شم یه بیبی دیگه زدم منفی شد

با ر اول مدیکور کاست سفید بود اینم مدیکوره ولی کاست صورتیه ممکنه از بیبی چک باشه؟

علائم هم دارم حالت تهوع خوابم خیلی زیاد شده تخمدان سمت راستم چند روزه تیر میکشه میلم به یه سری غذاها خیلی زیاد شده

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی

به نظرم برو آزمایش احتمالش هست باردار باشی ،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دیروز اقدام داشتم پنج روز دیگه تخمک گذاریمه بنظرتون میشم؟

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
بنظرم ۷۰ درصد باردارییه تست بزن دوباره

همین نیم ساعت پیش زدم منفیه

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی

مبارکه بارداری دومی خطا کرده

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
انشاالله بارداری قشنگم عکس بیبی چک اولتو میزاری؟مثبت کاذب خیلیییییی به ندرت پیش بیاد ولی منفی کاذب م ...

گذاشتم عزیزم

عکس بیبی چک اولم

اینا خیلی دقیقن

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
بچه ها من دیروز اقدام داشتم پنج روز دیگه تخمک گذاریمه بنظرتون میشم؟

نه گلم تا جایی که میدونم اسپرم تا دو روز زنده ست