2777
2789
عنوان

از یه نفر جدا شدم چیکار کنم 😔

150 بازدید | 6 پست

سلام من یه دختر 24 ساله هستم و از استان های غربی هستم و دانشجوی شهر قم بودم که پارتنرم هم قمی بود ما یکسال باهم بودیم اون اوایل رابطه حرف ازدواج و اینطور چیزا میزد ولی من بنابر دلایلی که داشتم نه میگفتم بعد چند وقت بیشتر شناختمش عاشقش شدم من دیگه دوست داشتم بهم برسیم ولی اون دیگه دلایلی برای ازدواج میآورد انگار ازدواج سختش میکرد 

این اواخر چندبار بحثش شد راستش می‌گفت خانواده اش مخالف بودن میگفتن اختلاف فرهنگی داریم ،فرهنگ کورد با فارس .

جمعه دانشگاه ام تموم شد و اومدم خونمون منم گفتم که حالا قرار نیست ازدواج کنیم پس دیگه زنگ زدنمون بیخودی 

و از اون موقع حرفی نزدیم اما تو اینستا همو فالو داریم که چندبار استوری گذاشتم لایک کرد اینم بگم که هرکسی مارو میدید می‌گفت دختر تو خیلی ازش سرتر هستی 

به نظرتون چیکار کنم خیلی دلم براش تنگ شده 😔 برمیگرده آخه مغرور هم هست

منم همچین موردی داشتم وفقط خودمو وابسته کردم و عمرم به پاش هدر رفت.... فقط اینو بدون عزیزم خودتو گول نزن مثل من وقتی ینفر از ته دل کسی رو بخواد برای داشتنش میجنگه... وقتی بهانه میاره یعنی فقط برا سرگرمی تورو میخواد

منم همچین موردی داشتم وفقط خودمو وابسته کردم و عمرم به پاش هدر رفت.... فقط اینو بدون عزیزم خودتو گول ...

عزیزم اصلا باورم نمیشه یعنی اون همه دوست داشتن الکی بوده به خدا دارم دیونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا باورم نمیشه یعنی اون همه دوست داشتن الکی بوده به خدا دارم دیونه میشم

میدونم چی میگی خانومی بخدا کاملا درکت میکنم، مورد منم مثل شما بود دقیقا ۴ سال تمام خودمو گول زدم

هرچی زودتر از این رابطه بیای بیرون بنفعته

میگن برا کسی بمیر که برات بمیره

بندازش بیرون از زندگیت لیاقت دوست داشتنتو نداره

میدونم چی میگی خانومی بخدا کاملا درکت میکنم، مورد منم مثل شما بود دقیقا ۴ سال تمام خودمو گول زدمهرچی ...

برام دعا کن که بتونم فراموش کنم یا حداقل باهاش کنار بیام

برام دعا کن که بتونم فراموش کنم یا حداقل باهاش کنار بیام

اگه مورد ازدواجی مناسب بود زوتر ازدواج کن از فکرت درمیاد یواش یواش فقط زمان میخواد 

خیلی سخته ولی باید بتونی و عمرت به پای اینجور آدمی هدر ندی