2777
2789
عنوان

خیاط های حرفه ای میشه بیاید🧵🪡

868 بازدید | 14 پست

سلام ، خانما کسی توی خیاطی حرفه ای هست راجع به متد ها توضیح بده بهم تازه میخوام شروع کنم و مبتدیم به نظرتون بهتره برم یه متد رو حرفه ای یاد بگیرم یا تلفیقی یاد بگیرم دلم میخواد همه چیز بلد باشم و اینکه طراحی لباس خیلی دوست دارم برای همین میخوام خیاطی یاد بگیرم و همه ی مدلها رو بتونم بندوزم، بنابراین خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید❤

•°•صباتونم...🌿🦋•°• من یه پرندم میوو🕊🤍🫐

متد ها خیلی مهم نیستند مهم اون تن خور نهاییه که بهت میده 

و اینکه تعداد متد خیلییییی زیاده 

من خودم متدم مولره و راضیم اینکه میگن محاسبتاش زیاده یکم حق دارن زیاده ولی چیز عجیبی نداره 

و اینکه فقط علاقه و صبر میخواد

گلم ببین متد مولر پیچیده ترینه ولی عوضش بدون پرو و کاملا دقیقه و خیلی خوبه .

متریک که اسونتره از مولر و اونم خوبه 

ولی گرلاوین نرو دیگه قدیمی شده خوب نیس.

تلفیقی هم مخصوص اندام خانومای ایرانیه که مثلا بعضیا میبینی باسن بزرگتر از سینه هست یا برعکس یا شکم بزرگار از باسنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم ببین متد مولر پیچیده ترینه ولی عوضش بدون پرو و کاملا دقیقه و خیلی خوبه .متریک که اسونتره از مولر ...

و اینم بگم طراحی لباس خودش خیلی مهمه باید بتونی جوری جنسیت سازی کنی و رنگ بزنی که جنس پارچه از رو طراحی معلوم بشه مثلا ساتن یا مخمل و اینا.

پشتکار و زمان میخواد و انرژی و حوصله و کتف بند هم یادت نره چون باید پشتت صاف بمونه وگرنه بعدا کتفت درد میگیره 

متد ها خیلی مهم نیستند مهم اون تن خور نهاییه که بهت میده و اینکه تعداد متد خیلییییی زیاده من خودم مت ...

اهاا من چندتا متد رو اسمشونو شنیدم میگن از همه کاربردی ترن بعد اینکه هر سبک لباسی ک بخوایم میشه توی هر متد دوخت اصلا منظور از متد چیه؟

گلم ببین متد مولر پیچیده ترینه ولی عوضش بدون پرو و کاملا دقیقه و خیلی خوبه .متریک که اسونتره از مولر ...

خیلییی ممنونننن کاملا متوجه شدم 😍❤ پس یعنی مولر برم بهتره

خیلییی ممنونننن کاملا متوجه شدم 😍❤ پس یعنی مولر برم بهتره

بله بین المللیه کل جهان از چین بگیر تا آمریکا همشون با مولر اشنان.

خواهش میکنم موفق ترین باشی خانومی

و اینم بگم طراحی لباس خودش خیلی مهمه باید بتونی جوری جنسیت سازی کنی و رنگ بزنی که جنس پارچه از رو طر ...

خیلی رشته ی قشنگیه و البته باید کلی صبرو حوصله بذار بعد از اینکه توی خیاطی از حالت مبتدی در بیام کلاس اونم میرم😁واقعا خیلی ممنونم بابت راهنماییتون❤😍

عزیزم اطلاع داری هزینه کلاساش چقدرع؟؟

من از چندتا آموزشگاه حضوری توی شهرمون پرسیدم هر یک ترمشون یک ماهِ که هزینه هر ترم هم از ۱میلیون و ۲۰۰ تا ۱ میلیون و ۵۰۰ متغیر بود

بله بین المللیه کل جهان از چین بگیر تا آمریکا همشون با مولر اشنان.خواهش میکنم موفق ترین باشی خانومی

به به ، همچنین زیبا🌸😁

سلام  کانال اموزش خیاطی زدم بصورت 

رایگان ، دوست دارم همه کسانی که علاقه به

خیاطی دارند ولی شرایط کلاس ندارن از هنری

که دارم بهره مند بشند

خوشحال میشم دعوتم رو بپذیرید😍

لطفا لینگ کانال ما رو به دوستانتان معرفی کنید🙏

مبتدی وارد شو خیاط تحویل بگیر 👗

لینگ کانال روبیکاست 👇🏻

تو امضام هست 

ارتباط با ادمین👇🏻

@Museviiiiii

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

‼️دوره باکس‌دوزی و لباس عروس رایگان شد‼️

🔰مجموعه هنرانه به منظور پیشرفت و کارآفرینی بانوان خیاط، امکان تهیه دوره لباس عروس را بصورت کاملا رایگان فراهم کرده است.

صفرتاصد الگوسازی ، برش و دوخت ، همراه با تمام ترفندهای مزونی + تجربه تخصصی ۳۰ ساله

برای اولین بار در کشور، بطور کاملا رایگان در اختیار هنرجویان قرار می‌گیرد.

هنرانه

افتخار آموزش بیش از ۲۰ هزار هنرجوی آنلاین

تیم برتر پارک علم و فناوری پردیس

رتبه یک رنکینگ گوگل در حوزه خیاطی

ارائه دهنده الگوهای آماده حرفه‌ای خیاطی

برگزارکننده دوره‌های آنلاین آموزش خیاطی

فروشگاه هنرانه👇🏻🔰

honarane.com

پیج اینستاگرام هنرانه👇🏻🔰

olgo_honarane

کانال ایتا هنرانه👇🏻🔰

honarane_eita

کانال یوتیوب هنرانه 👇🏻🔰

honarane

کانال تلگرام هنرانه👇🏻🔰

olgo_honarane

همچنین امکان تهیه‌ی دیگر دوره‌های آموزشی و الگوهای آماده خیاطی با تخفیف ویژه تابستانی فراهم شده است.