یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهشون هدیه بدین صلوات و نذر و صدقه و نماز مستحبی و قرآن هرچی به دلتون افتاد. واجباتتون رو انجام بدین و از گناهان تلاش کنین دور باشین. حتما میبینین انشاءالله اهل بیت خیلی کریم هستن.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چرا؟ شما که در مسیر اهل بیت هستین الحمدالله. تلاشتون رو کنین و بهشون توسل کنین که روز به روز هم بهتر بشین.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خب من زیاد اهل نمازو حجاب و اینطور مسائل نیستم نه که کلا اعتقادی بهشون نداشته باشم یه جوری شک دارم ا ...
قران کلام خداست و خدا تو قران سفارش به حجاب و نماز کرده
کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
درسته عزیزم الگوی ماأئمه وانبیاء هستن که من اطلاعات کمی دارم خیلی کم باید مطالعه کنم پرس و جو کنم شا ...
اینترنت سرچ کنین کتاب اهل بیت عرشیان فرشنشین علامه حسین انصاریان سایت قائمیه و برای تقویت معنویت و ایمان و پاسخ به سؤالات دینی: من مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رو به شما معرفی میکنم. برای پرسیدن سؤالات دینی و شرعی و احکام به یکی از این روشها عمل کنین. شماره پیامک که البته با پیامک فقط سؤالات احکام رو میتونین بپرسین. 30009640 شماره تماس و گفتگو با کارشناسان: 096400 پاسخگویی: از هشت صبح تا هشت شب، همه روزه به جز روزهای تعطیل. با استفاده از شماره تماس 096400، علاوه بر سؤالات احکام، میتونین سؤالات اعتقادی، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام، مسائل اخلاقی و.... رو هم بپرسین. مشاوره اسلامی هم دارن.
چقد خوب.منم یبار دیدم یه جمعی بودیم و از امام حسین که اونجا بود شفاعت میخواستیم و منم با حالت گریه و ...
هرچی خواب ائمه باشه معلومه که از اهل بیت دعوتنامه ویژه یا پیام یا هدیه و حاجت روا شدن دارین. چون اهل بیت خیلی کریم و رحیم هستن و از خودمون به خودمون نزدیکتر و از پدر و مادر بهمون مهربانتر هستن.