2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دبیری هستم جوابش نیومده . ولی فکر بچم خیلی مشغولم کرده و اینکه دوست داشتم باز باردار میشدم .

من چند سال قبل قبول شدم 

بچه که مهد کودک می‌ره ولی تو مدارس هم هستن مامانای دانش آموزانی که پول میگیرن و بچه رو تو نماز خونه نگه میدارن و مدیر هم معمولا همکاری می‌کنه 

شما که دبیری هستی ۲۴ ساعتت رو تو سه روز ببند و بگرد دنبال مهد چرخشی 

برای بچه هم امسال بی خیال شو تا حکمت بیاد و حقوقت قطعی بشه بعد عید باردار شو و مشکلی پیش نمیاد میری مرخصی زایمان 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
بذار مهد کودک آموزش پرورش هم مهد داره یا پیش مادرتون بذارین

مادرم جوون نیست .کلا رو کسی نمیتوتن حساب کنم .فامیل صمیمی دارم ولی کلا حساب روشون نمیتونم کنم برا بچه نگه داشتن .از طرفی سنم داره میگذره دوست داشتم بارداری اقدام کنم 

نوشته بود کد 19 مثلا تا یک تاریخی برن اعتراض بزنن .میگفت معمولا یه تعهد میگیرن و قبول میکنن

من دو بار مصاحبه رد شدم چقدر اشک ریختم 

تازه زمان ما تک ظرفیتی بود 

دفعه سوم قبول شدم به دوستت بگو ناامید نشه و ادامه بده 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
میگم بعد چند ماه بارداری ایراد نمیگیرن؟

نه حکمت بیاد دیگه تمومه 

اگه قبول بشی اول مهر و بری مدرسه حدود سه یا چهار ماه بعد حکمت میاد بعدش باردار شو