2777
2789

خانوما من جداشدم ی دختر۴ساله ام دارم 

بااااید برم سرکار دوسال ی جا کار کردم ساعت سه میرسیدم خونه برام مهم بود کارم نیمه وقت باشه

دیدم حقوقش اصلا نمیرسونه زندگیمونو گفتم عب نداره تا ۴ یا نهااااایتا تا ۵ یه کار دیگ پیدا کنم حقوقش بیشتر باشه

یه ماهه دنبال کارم

حالا ی جارو پیدا کردم ولی ساعت کاریش تا ۶ تا برسم خونه میشه۷ 

مصاحبه رفتم مدیرش سریع گقت ازت انرژی مثبت گرقتم از فردا بیا سرکار 

الان حس میکنم نمیتونم تا ۶ بمونم موندم چجوری بگم 

اخه قبول کردم تو مصاحبه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه قبول کردم الان مبگ زد زیر حرف خودش ثبات نداره و ..زشت نیس؟

نه بگو شرایطمو بررسی کردم دیدم در مدت زمان طولانی ممکنه از عهدش بر نیام بگو شرایط و بچتو بعدم بگو اگه براتون مقدر باشه من یک ساعت زودتر برم ولی مطمئن باشید در ساعت کاری که در خدمتتون هستم جبران لطفتون رو میکنم و سعی میکنم مفیدتر باشم ممنون از درکتون اینا مخشو با زبون بزن

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
نه بگو شرایطمو بررسی کردم دیدم در مدت زمان طولانی ممکنه از عهدش بر نیام بگو شرایط و بچتو بعدم بگو اگ ...

اونم میگه چشم..

خب میگه شرایط را از قبل استخدام هم میتونستی بررسی کنی 

اونم میگه چشم..خب میگه شرایط را از قبل استخدام هم میتونستی بررسی کنی

ربطی نداره قبول میکنن شما حتما سرکار نرفتی قبلا 🙄من 5شنبه گفتم کامل نمیام قبول کرد ماه دومم گفتم حقوقم بیشتر بشه باز قبول کردن باید حرف بزنی نمیخورنت

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
شاید تخصصی داشی ک بهش نیاز داشتن اره؟؟؟

وقتی قبول کرده بری یعنی نیرو بهتر از تو نیومده واسش اعتماد به نفس داشته باش نه تخصصی نداشتم