2777
2789

بسم الله الرحمان الرحيم بحق بسم الله الرحمان الرحيم 

روز يكشنبه شروع ميكتي صدتا ميگي 

فرداش٢٠٠تا 

پس فردلش ٣٠٠تا 

يني هروزي ك ميگذره ١٠٠تا بهش اضاف ميكني 

وتا چهل روز 

تا حالا انجام دادین تجربتونو میگید ممنونم

یسریا خیلی ازش حاجت روا شدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورم نمیشه با این چله یه رابطه عالی رو جذب کردم😍

نقریبا یک ماه بعد اتمامش با یه آدمی که همه جوره بی قید و شرط دوسم داره وارد رابطه جدی شدم و هفته بعدم آشنایی خانوادگی داریم

خدایا شکرت ک تنهاییمو با یه ادم سالم پر کردی❤️

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
باورم نمیشه با این چله یه رابطه عالی رو جذب کردم😍نقریبا یک ماه بعد اتمامش با یه آدمی که همه جوره بی ...

عزیزم از قبل نمیشناختی؟ خوشبخت بشی

عزیزم روزای وسط تا اخر سخت نبود

مثلا ی روز وقت نداریم فردایی میتونم شب قبل خواب دوازده به بعد بخونیم برای سهم فردا 

و نیتت کردی؟

عزیزم از قبل نمیشناختی؟ خوشبخت بشیعزیزم روزای وسط تا اخر سخت نبود مثلا ی روز وقت نداریم فردایی میتون ...

نه نمی‌شناختم

قطعا سخت بود درحدی ک باورم نمیشد تا آخرش بتونم😂

نیت کردم ولی سهم هر روز رو همون روز بخون گلم 

پیوسته س روالش 

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
نه نمی‌شناختمقطعا سخت بود درحدی ک باورم نمیشد تا آخرش بتونم😂نیت کردم ولی سهم هر روز رو همون روز بخو ...

میدونم عزیزم وسطش ینی نباید کارامونو کنیم

و منظورم روز بعد این بود زمانی از نیمه شب شرعی دوازده میگذره وارد روز بعد میشیم ذکرمونو شروع کنیم اخه نمیخوام جا بمونم روز بعدش یهو جایی بریم کاری باشه سرکار

میدونم عزیزم وسطش ینی نباید کارامونو کنیمو منظورم روز بعد این بود زمانی از نیمه شب شرعی دوازده میگذر ...

اره نیمه شب شرعی  اوکیه

چن جا دیدم ک بهتره پیوسته پشت هم ذکرا گفته شه اما خب آخراش واقعا نمیشه و منم وقفه مینداختم هر چند ساعت یبار و بعد تکمیل میکردم. در کل  بهت پیشنهادش میدم،خودمم میخوام اولین فرصت دوباره این چله رو بردارم 😍

اره نیمه شب شرعی اوکیهچن جا دیدم ک بهتره پیوسته پشت هم ذکرا گفته شه اما خب آخراش واقعا نمیشه و منم ...

جدی😍😍

مرسی هر کی میپرسم میگفت نه باید بمونی اذان صبح اخه نمیخوام بدقول شم بعضی روزا نیست ادم بهم انگیزه دادیا😍😍

جدی😍😍مرسی هر کی میپرسم میگفت نه باید بمونی اذان صبح اخه نمیخوام بدقول شم بعضی روزا نیست ادم بهم ان ...

قشنگ با این دید بخون ک صد در صد حاجتمو از این چله قراره بگیرم، من اعتقادم خیلییی زیاد بود و شد😍