2777
2789
عنوان

گیر کردم بین کراش هام

613 بازدید | 49 پست

یکیشون رو از بچگی دوست داشتم اما هیچ اهمیتی بهم نمیده و دوستم نداره میدونه ک من دوسش داذم ولی براش مهم نیشت شمارشم عوض کرد که من پیام ندم بهش. اونیکی رو فقط امشب برای اخرین بار قراره ببینم خیلی دوستش دارم اونم عاشقمه هم نخ میده همش محوم میشه و با لبخند نگام میکنه. میخام بهش شماره بدم نظر شما چیه؟ بجای اینکه تحقیرم کنید کمکم کنید من کسیو ندارم دردودل کنم مجبورم با بقیه صحبت کنم

مغز من بعد خوندن این تاپیک: میون دوتا دلبر

من دودلم کدوم ور

اینور برم یا اونور🤡🌹

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگو که ۱۵ سالته یا نه؟

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

من ۱۵ اون ۱۷ پسر سر به زیر و اهل کاریه بابامم دوستش داره

تو پدر یا مادر بالای سرت نیس؟بزرگتر نداری؟بچه تهش میشه هیچ به خودت بیا اگه شوهر میخوایی سعی کن با آدم درست ازدواج کنی اگه هم محض سرگرمی که مادرانه بت میگم فقط داری خودتو دست ب دست میکنی چند سال دیگه خودتی و تاثیر کارات الان شاید حس خفن بودن داشته باشی ولی تهش نابودی هست من یه دختر همسن شما دارم گوش کن به حرفم 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

من ۱۵ اون ۱۷ پسر سر به زیر و اهل کاریه بابامم دوستش داره

تآپیک را ترک میکنم چون توصیه کردن به شما دوست عزیز بی فایدست نظر من نظر اکثریت در پناه ایزد

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند