2777
2789
نه ولی ساید بتونم کمکت منم بپرس

من شروع کردم بخونم برای کنکور 1404 چه پیشنهادی داری 

و اینکه چیکار کنم تمرکز داشته باشم یعنی از نظر ذهنی مثلا استفاده از مجازی و گوشی و کلا اینا حرف زدن متفرقه با مادرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شروع کردم بخونم برای کنکور 1404 چه پیشنهادی داری و اینکه چیکار کنم تمرکز داشته باشم یعنی از نظر ذ ...

رشتت چیع 

از سایت برو کلا یا اگ داریش فقط بعد از اتمام برنامت بیا

و درس خوندنو عادت کن بعش  ،پله پله زیاد، کن تا ده ساعت در روز بهون مرتب

بگو خونه رو ساکت کنن برات  .سحر خیز شو 

رشتت چیع از سایت برو کلا یا اگ داریش فقط بعد از اتمام برنامت بیاو درس خوندنو عادت کن بعش ،پله پله ز ...

تجربی ام

ببینید من هدفم پزشکی تهرانه صفر نیستم زیادم نیستم مدرسه تیزهوشانم درس خوندم قلم چی هم این تابستون ثبت نام کردم توی امتحانات نهایی توی تخصصی ها و زمین نگرانی نداشتم بنظرت از فردا ششروع کنم میتونم تهران قبول شم؟ پارسال واسه یکی از ازمونهای قلم چی خوندم ترازم 6300 بود و اینگکه روزی چند ساعت

تجربی امببینید من هدفم پزشکی تهرانه صفر نیستم زیادم نیستم مدرسه تیزهوشانم درس خوندم قلم چی هم این تا ...

عزیزم عالیه ترازت   اگ الان تازه شروعه خوندنته  پنح ساعت،اگ نه،هشت ساعت بخون توی دو هفته به ده الی یازده برسون

قلمچیارو مرتب شرکت کن و تحلیل کن

مازززز رو حتما دان کن و بزن اگ چنل نداری بهت میدم

قطعا میتونییی

عزیزم عالیه ترازت اگ الان تازه شروعه خوندنته پنح ساعت،اگ نه،هشت ساعت بخون توی دو هفته به ده الی ی ...

بله اگه چنل بدید ممنون میشم تلگرام دیگه؟

خوشحام کردید ممنونم اصلا انگیزه نداشتم