2777
2789
عنوان

انصراف از روزانه

131 بازدید | 4 پست

این سوال دوستمه 

ایشون دانشجو زیست فناوری ناپیوسته  بهشتی هستن روزانه

میخواد 404 کنکور بده بره زیست فناوری دانشگاه تهران

همون پیوسته هه

میتونه  ترمیم کنه دوازدهم و یازدهم رو و بعد کنکور بده و وقتی داد قبول شد انصراف بده از بهشتی بعد بره دانشگاه تهران ؟

چون هر دو تا دانشگاه دولتی هستن برا همین میپرسه

یا نمیتونه؟

انصراف هزینه داره؟

همین الان درمورش توی یه کانالی خوندم

اگه نره روزانه باید ترمی ۷ بده

اگه بازم روزانه قبول بشه خیر جریمه نداره

شبانه هم کلا جریمه نداره 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

همین الان درمورش توی یه کانالی خوندماگه نره روزانه باید ترمی ۷ بدهاگه بازم روزانه قبول بشه خیر جریمه ...

ترمیم چطور؟ برای ترمیم انصراف باید بده؟ یا بدون انصراف هم ترمیم 60 درصد میتونه بکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترمیم چطور؟ برای ترمیم انصراف باید بده؟ یا بدون انصراف هم ترمیم 60 درصد میتونه بکنه؟

متاسفانه اطلاع ندارم در این مورد میترسم اطلاعات غلط بدم🌸

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

برای ترمیم اصلا مهم نیست دانشجو باشی یا نه نیاز به انصراف نیست

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)