2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی

این بستگی به خوده شخص و زندگیش داره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

هر دوره معایب و مزایای خودش رو داره

از اونجایی که انسان احتیاج به همدم داره

و هرچی مسن تر میشه

وجود یه هم زبون و هم دم بیشتر احساس میشه 

تأهل رو میپسندم

البته نظر شخصی منه

نظر اونایی که مجردی رو میپسندن هم در نوع خودش قابل احترامه

این سوال از اساس مشکل داره.‌گاهی برخی متاهلا مثل چی پشیمونن از ازدواج. و گاهی نجات یک نفر از خانواده ازدواجه.

در کل مجردی بد نیست اما اگه زندگی با آرامشی نصیبت بشه متاهلی هم خیلی زیباست

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

بسته به سبک زندگی خودته

واسه من مجردی 

چون پیش پدر مادرمم مسئولیت زندگی ندارم ، اتاقم کوچیک نیست و یک سوییت فول امکاناته

مامان بابامم روم افتاب مهتاب میبینن😂😂😂

ماشین و تفریح و دانشگاه و سرکارمم سرجاشه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)