2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا از هر آزمایش دو تا داری کدوم جدیده؟بالایی عدداش بالاس پایینی بهتر شده که

ببین دوتا ازمایش دادم یکی ماه قبل یکی ام این ماه

ماه قبل ک ازمایش دادم دکتر گفت lh بالاس ۳۲ بوده قبلا این سری شده ۱۰ 

FSH قبلا ۱۰ بوده الان شده  ۱۳

میخوام بدونم تنبلی تخمدان دارم یا ن

بازهم تنها راه نجاتم شو 💕

تو آزمایش قبلیت تنبلی تخمدان مشهوده مشخصه ک تنبلی تخمدان داشتی ولی تو این آزمایش جدیده تنبلی تخمدان نداری

چیکار کردی تو یه ماه ایقد تعییر کرده؟؟

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
تو آزمایش قبلیت تنبلی تخمدان مشهوده مشخصه ک تنبلی تخمدان داشتی ولی تو این آزمایش جدیده تنبلی تخمدان ...

والا هیشکار اتفاقا ماه قبلی سونو هم رفتم گفتن ک تنبلی خفیف داری 

من همیشه پریود هام منظم بود ماه قبل بعد از پاکی دوباره پریود شدم ب خاطر همین رفتم ازمایش و سونو ک دکتر گف تنبلی داری 

و قرص ال دی داد بهم ک پریوده منظم بشه 

فعلا ک پریوده منظمه 

اتفاقا سری قبلی ک ازمایش دادم چند مدل ازمایش دیگ ام بود ک هزینش نزدیک ۵۰۰ تومن شد و دکتر گف ک شااااید لزمایشت اشتباه شده ....

والا هیشکار اتفاقا ماه قبلی سونو هم رفتم گفتن ک تنبلی خفیف داری من همیشه پریود هام منظم بود ماه قبل ...

اها خب ماه قبلش ال دی خوردی ک نرمال شده آزمایش

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
یعنی تنبلی تخمدان دارم؟

عزیزم آزمایشت ک نشون میده نداری دیگه نمیدونم اثر قرصاست ولی خب اگه داریم خودت میگی گفت خفیفه پس نگران نباش پیاده روی روزانه داشته باش رژیم غداییتو رعایت کن خوب میشه

عزیزم آزمایشت ک نشون میده نداری دیگه نمیدونم اثر قرصاست ولی خب اگه داریم خودت میگی گفت خفیفه پس نگرا ...

ممنونم عزیزم که بهم جواب دادی،🥰😘