2777
2789
عنوان

شمالی ها بیاین راهنمایی

406 بازدید | 38 پست

اگر بخواین از تهران برای زندگی برید یک شهر تو شمال ایران، کدوم شهر رو انتخاب می‌کنید، میخوام یه شهر آروم و تمیز وبا امکانات باشه بچه کوچیک و مدرسه ای دارم، دلایلتونم بگید

اگر شهری سرسبز، با آب و هوای خوب غیر شمال هم می‌شناسید معرفی کنید

از امکانات و اینا اطلاعی ندارم ولی رامسر و رشت رو دوست دارم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاهیجانهمه امکاناتی که گفتیو داره فقط شلوغه

یکی از دوستانم هم پیشنهاد لاهیجان رو داد، فکر می‌کنم خود رشت و لاهیجان شلوغ باشن، حالا تو گزینه ها میذارم

از گیلان رشت یا انزلی

از مازندران آمل یا محمود آباد

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
از گیلان رشت یا انزلیاز مازندران آمل یا محمود آباد

ساکنید یا سفری رفتین؟ 

خودم سفر زیاد رفتم، ولی مسئله زندگی با سفر متفاوته میخوام شرایط زندگی رو بدونم

یکی از دوستانم هم پیشنهاد لاهیجان رو داد، فکر می‌کنم خود رشت و لاهیجان شلوغ باشن، حالا تو گزینه ها م ...

لاهیجان چون شهر کوچیکیه و توریستیه اکثرا شلوغه اما خیلی قشنگ و تمیز و با امکاناته انگار یه کشور دیگه ای

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
ساکنید یا سفری رفتین؟ خودم سفر زیاد رفتم، ولی مسئله زندگی با سفر متفاوته میخوام شرایط زندگی رو بدونم

خودم تو رشت و تو بابلسر ساکن بودم

ولی اکثر شهرهای شمال رو رفتم...

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
خودم تو رشت و تو بابلسر ساکن بودمولی اکثر شهرهای شمال رو رفتم...

رشت شلوغ نیست؟ همسرم میگه رشت، میگه نهایتا روستای نزدیکش ویلا میگیریم که ارامشمون حفظ بشه، ولی اونجا مدرسه بچه ها مشکل میخوره

زندگی کردید؟

خیر سفر رفتم خیلی دوست داشتم 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

رشت شلوغ نیست؟ همسرم میگه رشت، میگه نهایتا روستای نزدیکش ویلا میگیریم که ارامشمون حفظ بشه، ولی اونجا ...

نه خیلی... البته که از بین شهرهای شمال شلوغ ترینه