2777
2789
عنوان

فرش ماشینی ابریشمی خوبه هست

114 بازدید | 7 پست

سلام 

فرش ماشینی ابریشمی محتشم خریدم 

فعلا تحویل نگرفتم 

یه کم تردید دارم بعد یه مدت که پا میخوره فرش خراب نمیشه؟؟؟

و اینکه سر نیست؟؟

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ببخشید من یه سوالی ازتون داشتم تو یه تاپیک که واسه چندسال پیش هست راجب روماتیسم خوندم نوشته بودین خواهرتون درگیرش هست دنبال درمانش بودین میخواستم بدونم مشکل ایشون برطرف شده ؟؟ مادرمنم درگیرش شده تقریبا نزدیک یه ساله الان سرما به بدنش میخوره یا چیزهای سرد میخوره بدن درد میگیره شبا کمردرد و پادرد بیدارش میکنه میخوام بدونم چکارباید کنه تاخوب بشه خیلی ناراحتم میخوام خوب بشه میترسم الان چشماشم اذیتش میکنه ممنون میشم کمکم کنی اگه راهی سراغ داری بگو عزیزم 🙏🌹 

سلام عزیزم خوبی ببخشید من یه سوالی ازتون داشتم تو یه تاپیک که واسه چندسال پیش هست راجب روماتیسم خوند ...

سلام عزیزم

خواهرم چندین ساله دارو استفاده می‌کنه و با دارو ها خیلی بهتره و زندگی عادی داره خداروشکر،داروهاش یه کم عوارض داره اما خب چاره ای نیست

تهران مرکز رماتیسم میرن برای ویزیت و آزمایش و تخت نظر هستن

شما هم مادرتون رو پیش دکتر روماتولوژیست ببرین و تخت نظر یاشن،ان شا الله بهتر میشن،ناراحت نباشین

سلام عزیزمخواهرم چندین ساله دارو استفاده می‌کنه و با دارو ها خیلی بهتره و زندگی عادی داره خداروشکر،د ...

ممنونم عزیزم دستتون دردنکنه خیلی نگرانشم چون تازه باهاش مواجه شده فعلا تابخواد دکتر خوب پیدا کنیم گفتم تا میتونه گرمیجات استفاده کنه خودشو گرم نگه داره تاببریمش دکتر متاسفانه مادرم یه شهر دیگه هست خودم پیشش نیستم که بتونم بیشتر بهش برسم وکمکش کنم خیلی ناراحتم بازم ممنونم عزیزم

ممنونم عزیزم دستتون دردنکنه خیلی نگرانشم چون تازه باهاش مواجه شده فعلا تابخواد دکتر خوب پیدا کنیم گف ...

سلامت باشین 

به امید خدا درمان میشن

نگران نباش،اما دکتر خوب ببرین که داروی خوبی بگیره