2777
2789
عنوان

بچه ها كمك

65 بازدید | 7 پست

هرجا ميرم احساس ميكنم آدم دوست داشتني نيستم برخلاف اينكه تلاش ميكنم باهمه مهربون باشم و محبتم و بهشون برسم ولي دوستم ندارن آدما و انگار وقتي جايي نيستم جام خالي نميشه بهشون خوش نميگذره با من مفهميد چي ميگم؟انگار از عزت افتادم،چيكار كنم؟خيلي از آدما رو ميبينم كه خيلي بدجنسن ولي مردم دوستشون دارن من چيكار كنم حتي نزديكان خودم مثلاً همسرم احساس ميكنم از اينكه مردم منو دوست ندارن رنج ميبره

با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻

اصلاً نه دوست دارم جايي برم نه دوست دارم كسي بياد پيشم آخه نااميد شدم از آدما دلم از همه آدما گرفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیادی خوب بودن خودش باعث میشه اینجوری بشی، زیاد نچسب بهشون مغرور باش

اصلاً بلد نيستم چيكار كنم خودمو باختم انگار باورم شده كه عزت ازم گرفته شده  قبلنا خيلي سال پيش كلي دوست و رفيق داشته كه باهام حرف ميزدن ولي الان نه همه دوست فاميل آشنا ازم دور ميكنن خودشونو نميدونم چرا اگر من انقدر بد بودم پس چجوري قبلنا باز بهم محل داده ميشد مشكل از كجاست خيلي دلم گرفته عزيزم خيلي احساس تنهايي ميكنم احساس ميكنم بميرم هم براي كسي فرق نداشته باشه

اصلاً بلد نيستم چيكار كنم خودمو باختم انگار باورم شده كه عزت ازم گرفته شده قبلنا خيلي سال پيش كلي د ...

خودتو مشغول کارای دیگه نشون بده، اولویتت چیزای دیگه مخصوصا خودت باشه، زیاد محبت نکن زیاد مهربونی نکن، محبت زیاد موجب مرض است

دوستت داشته باشن که چی بخوای اینطوری فکر کنی افسرده میشی، برو باشگاه ورزش کن به فکر خودت باش

خب بالاخره همه دوست دارن آدم دوست داشتني اي باشن آدم تا وقتي اين مشكل و نداشته باشه نميتونه درك كنه اينكه بود و نبودت مهم نباشه خيلي سخته

خودتو مشغول کارای دیگه نشون بده، اولویتت چیزای دیگه مخصوصا خودت باشه، زیاد محبت نکن زیاد مهربونی نکن ...

باور كن اونطوري ام رفتار كنم همه فكر ميكنن از دماغ فيل افتادم و فكر ميكنن خودمو ميگيرم ميدوني احساس ميكنم عزت يه چيزيه كه خدا به هركسي ميده علاوه بر رفتار خود آدم آخه نميدوني من چه دست و پايي ميزنم براي عزيزشدن ولي عزيز نيستم