2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچیک دارن

116 بازدید | 23 پست

لطفا کمکم کنین من خیلی عصبی میشم بچم ۲ سالشه میاد ازم آویزون شه هم به شدت عصبی میشم و میخوام بزنمش دیگه خودمو میزنم گریه می‌کنم داد میزنم با اطرافیان هم همینطور مامانی هست قرص اعصاب بخوره؟ میترسم بخورم خوابم ببره همش نتونم به کارام برسم چیکار کنم؟!😢

نگذار زخمهايت تو را به كسي كه نيستي تبديل كند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص اعصاب نخور اصلا

سعی کن یکم رو خودت کار کنی مدیتیشن کن

در روز  اهنگای شاد پلی کن

هممون این روزا عصبی هستیم متاسفانه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وای عزیزم این کارا چیه جلو بچه میکنی میترسه

یکم صبرتو بالا ببر. طبیعیه دیگه بچه ست ، یوقت دست روش بلند نکنیا.  حتما اول برو روانشناس اگه نیاز به داذو بود به روان پزشک مراجعه کن.

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
وای عزیزم این کارا چیه جلو بچه میکنی میترسهیکم صبرتو بالا ببر. طبیعیه دیگه بچه ست ، یوقت دست روش بلن ...

خودمم خیلی ناراحتم ولی توو یه ثانیه اینجوری میشم! اگه روانشناس خوب میشناسین بگین 

عزیزم مامانی جان تو رو خدا با بچت اونطوری نکن ،اون فقط 2 سالشه بچه تا این سن همش اضطراب اینو داره که مامانش میخواد تنهاش بذاره بخاطر اینه که همش آویزونته 

ببین یا گشنشه یا خوابش میاد ،غروبا که هوا خنک میشه ببرش بیرون بذار روحیش عوض بشه

تو که داد میزنی خودتو میزنی میدونی چه اثرات منفی رو اون طفل معصوم میذاره

دوست من رفت روانپزشک قرص بهش داد خورد اتفاقا میگفت بهترین کاری بود که در حق خودم و بچم کردم 

نزار بهت عذاب وجدان بدن روان آدمم مثل جسم ممکنه مریض شه دیگه وقتی سرما میخوریم یا هر مشکل دیگه ای پیش میاد دارو میخوریم تا خوب شیم روح و روانم نیاز به درمان داره

عزیزم مامانی جان تو رو خدا با بچت اونطوری نکن ،اون فقط 2 سالشه بچه تا این سن همش اضطراب اینو داره که ...

به خدا میدونم ولی دست خودم نیست اعصابم ضعیف شده🥺 چیکار کنم؟ برم پیش روانپزشک ؟ همسرم مختلفه آخه