2777
2789
عنوان

میشه بیاید خیلی مهمهه

34 بازدید | 4 پست

به نظرتون رفتن دنبال رشته ای که علاقه داری مهمه یا رشته ای که دوست نداری ؟

پدر و مادرم فقط برا رفتن تو رشته هایی مثل پزشکی و دندون و دارو حمایت میکنن حنی برای دانشگاه ازاد 

ولی من هنر دوست دارم و نمیدونم الان چیکار کنم

میشه راهنماای کنید

خدا تنها روزنه امیدی است که هیچ گاه بسته نمی شود ! تنها کسی ایست که با دهان بسته هم می توان صدایش کرد...  با پای شکسته هم می توان سراغش رفت " تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر می دارد(: تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ووقتی همه پشت کردند آغوش می گشاید...وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه با تنبیه کردن.
اونی که دوست داری و باید ببینی اصلا میتونی تو پزشکی و دندون و ... موفق بشی یا نه .

خب رشتم تجربیه و تراز کنکور اردیبهشتم خوبه و میارمپزشکی و علاقه ندارم 8 سال بخونم برا رشته ای که هیچ علاقه ای بهش ندارم خانوادم انگار براشون مهم نیست من تو این رشته خوشحال نیستم

خدا تنها روزنه امیدی است که هیچ گاه بسته نمی شود ! تنها کسی ایست که با دهان بسته هم می توان صدایش کرد...  با پای شکسته هم می توان سراغش رفت " تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر می دارد(: تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ووقتی همه پشت کردند آغوش می گشاید...وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه با تنبیه کردن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رشتم تجربیه و تراز کنکور اردیبهشتم خوبه و میارمپزشکی و علاقه ندارم 8 سال بخونم برا رشته ای که هیچ ...

اگه علاقه نداری قطعا نباید ادامه بدی ، برو سراغ چیزی که بهش علاقه داری چون اگه تنفر داشته باشی بعدا که بری تو این کار اصلا ازش لذت نمیبری ، البته که خب موفق شی درآمد خیلی خوبی داره 

اگه علاقه نداری قطعا نباید ادامه بدی ، برو سراغ چیزی که بهش علاقه داری چون اگه تنفر داشته باشی بعدا ...

خب مسیله اینجا خانوادم اهمیت نمیدن اصلا براشون مهم نیست من چی دوست دارم فقط مسیری که خودشون میدونن و میگن به نظرشون درسته