2777
2789

چقدر اون موقع همه چیز بهتر بود 

همه چیز واقعا معنا داشت عشق ، دوست داشتن ، ازدواج ،خانواده و... 

همه باهم در رفت و آمد بودن 

دوستیا واقعی تر بود آدما قلبشون مهربونتر بود بیشتر به هم کمک می کردن 

حتی میوه ها مزه ی بهتری داشت الان حتی میوه ها هم اکثرا طعم آب میدن 

اون موقع آنقدر همه اطلاعاتشون زیاد نبود اما سالم زندگی می کردن پوست و موی خوبی داشتن بدن سالم نری داشتن 

من واقعا دوست دارم تو زمانی که پدر مادرم زندگی می کردن زندگی می کردم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زمان از بیماری های ساده مردم می مُردن.کجاش خوب بود؟سطح بهداشت و درمان خیلی پایین بود

دهه ۵۰ منظورمه دهه ۶۰

اون موقع دیگه سطح بهداشت اونقدرا هم پایین نبوده

منم اصلا این دوره رو دوست ندارم. قدیم درسته امکانت نبود ولی مردم خوش بودن. دور هم دائم جمع بودن. آدما باصفا بودن. منم دوست داشتم صد سال پیش زندکی میکردم. از وقتی فضای مجازی اومد تلفن ها کم شد . اینستا اومد چشم و هم چشمی و ... زیاد شد . قدیم این چیزها نبود . با هر کس کار داشتن میرفتن خونه های هم.  همدیگرو رو در رو میدیدن. یه چای با هم میخوردن . چیه الان