2777
2789
عنوان

حنا گذاشتن روی مو لطفاً بیاین

320 بازدید | 28 پست

چندساعتی حنا. رو بزارم روی موهام تا نارنجی یا قرمز بشه لطفاً اگه میدونین بگین بهم

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شب تا صب بزار 

البته از قبل هم حناتو یکساعت تو آب بخیسون 

یعنی موقع ک درستش کردی بزار یک ساعت بمونه بعد بزار رو سرت 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
بستگی ب موهای خودتم داره من موهام مشکی چهارساعت وایسادم هیچی نشد خاهر من موهاش خرمایی ۹ ساعت اینا مو ...

موهای من مشکیه مشکی نیست امید وارم نارنجی یا قرمز بشه🥲

نارنجی یا قرمز خیلی زشته مخصوصا قرمزی ک از حنا باشع 

چرا رنگ مو انگوری تیره نمیگیری موهاتو شرابی کنی؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
چه رنگی میشد

قهوه ای روشن میشه بستگی ی رنگ موی اصلیم داره .ولی ی پیجی تواینستا بود با قهوه وروناس قاطی کرده بود گذاشته بود دوروز تویخچال بعد گذاشته بود روموهاش رنگش خیلی روشن شده بود انگار مسی روشن بود

میخای توعم دوازده ساعت اینا وایسا البته نمیدونم میخای ۹ ساعت وایسا اگ تغییری نکرد یسری دیگ ۱۲ ساعت اخه نمیدونم اسیبم میزنه یا ن

حالا چرا نارنجی قدیمی ها یه صبح تا شب یا شب تا صبح میزاشتنفکر کنم سه چهار ساعت کافی باشه اگه حنا بزا ...

اره می‌دونم رنگ گذاشتم موهام داغون شده حنا بزارم برای مو میگن خوبه

حالا چرا نارنجی قدیمی ها یه صبح تا شب یا شب تا صبح میزاشتنفکر کنم سه چهار ساعت کافی باشه اگه حنا بزا ...

اره می‌دونم رنگ گذاشتم موهام داغون شده حنا.  بزارم برای مو میگن خوبه