2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست معلم پرورشی باشه

1615 بازدید | 15 پست

سلام خانوما یه سئوال داشتم برا معلم پرورشی چادر الزامیه؟ من ازمون کیفیت بخشی مربی تربیت بدنی و سلامت قبول شدم ، همون مربی بهداشت قدیمه و جزو پرورشی هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط می‌دونم تا اتمام کلاس های مهارت آموزی تحت نظر گزینش هستی 

سخت گیریشون به نسبت آموزگاری و دبیری بیشتره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مربی بهداشت ربطی به پرورشی نداره عزیزمپرورشی تعلیم و تربیت و اینجور چیز ها هستاما چادر رو سرت کن امت ...

برا گزینش و اینا سر میکنم، منظورم بعد استخدامی بود. آیا الزامه پوشیدن چادر برا  معلم ها؟

حتی مربی تربیت بدنی هم؟

اره فرقی نمیکنه 

یکی از کاربرهای اینجا می‌گفت با اینکه پنج سال تدریس داشته و الان باید رسمی بشه به خاطر گزینش حکمش نیومده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
میشه لطفا بگین معمولا پوشش معلم ها چجور باید باشه؟ باید ساده ساده باشن اصلا نباید حتی یه ذره ارایش ه ...

من خودم معلم نیستم اما مامانم هست البته مدیره 

بستگی به خودشون داره اونایی که مثلا ۱۰ سال سابقه اینا دارن اما اکثرا مانتوی بلند می پوشن و خب شال یا روسری و...رو زیاد عقب نمی کشن که موهاشون پیدا بشه بعضی هاشون هم مثل مامان خودم چادری هستن 

ارایش هم خیلی کم البته بازم به خود فرد بستگی داره