نمیتونه جیش کنه ، از دیروز یکدفعه بهم گفته مامان اونجام درد میکنه یعنی آلتش و دوبار بار هم جیش دارم بردم دستشویی گفت جیش ندارم بریم ،سه ماهه یبوست داره و دکتر شربت انجیر داد گفت روزی دوبار بده من فراموش کردم روزی یکبار میدم همون دو سه روز یکبار شکمش کار. میکنه ،چی شده ؟؟؟؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙
احتمالا عفونت گرفته آب. و میوه زیاد بهش بده مخصوصا آلو انجیر هندوانه میوه هایی ک فیبر بالا دارن آب رو بجوشون بذار خنک بشه آب جوشیده بهش بده سعی کن تحرک زیاد داشته باشه