2777
2789
عنوان

پسرم دو سالم نمیتونه

404 بازدید | 33 پست

نمیتونه جیش کنه ، از دیروز یکدفعه بهم گفته مامان اونجام درد می‌کنه یعنی آلتش و دوبار بار هم جیش دارم بردم دستشویی گفت جیش ندارم بریم ،سه ماهه یبوست داره و دکتر شربت انجیر داد گفت روزی دوبار بده من فراموش کردم روزی یکبار میدم همون دو سه روز یکبار شکمش کار. می‌کنه ،چی شده ؟؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عفونت داره ببر دکتر متخصص

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

احتمالا عفونت گرفته آب. و میوه زیاد بهش بده مخصوصا آلو انجیر هندوانه میوه هایی ک فیبر بالا دارن آب رو بجوشون بذار خنک بشه آب جوشیده بهش بده سعی کن تحرک زیاد داشته باشه 

ببر دکتر ولی پسر بچه ها تو این سن موقعه جیش ببخشید یه کم حالت نغوذ پیدا میکنن و بدشون میاد و یه کم درد دارن درست میشه پسر منم اینجوری بود

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
پسر منم همینجوره هم یبوست و هم عفونت ادراری اب زیاد میخوره درست میشه اب و شربت مایعات زیاد بده بخوره

خودش یکسره اب میخا د بخصوص صبح تا بیدار میشه میگه مامان اب مبخام آلرژی غذایی شدید هم داره

شبا شکمش رو با روغن زیتون اصل ماساژ بده 

یه قاشق خاکشیر با یه قاشق بارهنگ و یه ذره نبات بجوشون بهش بده هر روز باید شکمش کار کنه گناه داره بچه 

الانم فصل آلو و هلو هست زیاد بهش بده نزار سرش بمونه عادتشو تغییر بده 

یعنی بخاطر یبوستش فشار نمیاد بهش که بگه درد دارم ؟

آلتش اگه درد کینه احتمالا عفونته  نگران نباش یبوست هم با اینا ک گفتم برطرف میشه ولی خداقل سعی کن ۵ لیوان آب رو در طول روز بخوره میوه سبزیجات زیاد بخوره