2777
2789
عنوان

واای چقدر من سوتی میدم 😱😱

755 بازدید | 26 پست

سلام دوستان امروز ما با چندتا از زوج های جوان فامیل قرار گذاشتیم بریم گردش از شانس منم دختر عمم ک خیییلی باهاش راحت نیستیم هم اومد خخیلی اهل افاده اس اصل با کسی صحبت نمیکنه منم اومدم براش افاده بیام نمیدونم پام به چی گیر کرد جوری خوردم زمین نیم متر کشیده شدم  یعنی اون لحظه آرزوی مرگ کردمحالا شوهرمم بجای اینکه بیاد دستمو بگیره از بس خندید نفس کم آورد داشت میمرد

خیلی سوتی میدم نمیدونم چرا اینجوریم

الانم روبروم نشسته داره میخنده میگه قیافت باحال شده بود خوردی زمین هرهرهر

خدایا شکرت😍

واى منم بس كه خنديدم نفس كم اوردم 😆😆😂😂😂😂😂😂 چقد مثل شوهر منه 😂😂😂😂😂😂😂😂

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😄😄😄نگران نباش منم جلوى هر كس ميخوام يه خورده سنگين باشم ميخورم زمين نميدونم چرا😂😂😂😂

شما زمین نمیخورید خدا زمینتون میزنه😆😆😆😆

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  

من افتادم یه دور خودم‌میخندم😁😁بعد بقیه ام‌میخندن😁😂

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.