2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم؟

من یه شوهر پولدار میکنم تهش؟چطوری اشنامیشیم و شغلش چیه مرسی

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

اون چرا بهم خیانت کرده؟از هم جدا میشن؟به سمتم میاد؟

تنوع طلبه با اونم قهر میکنه باز دلتنگ تو میشه میاد باز یکی دیگه رو میبینه و میره ، اگه به خودت ارزش میدی اومد مثل آشغال پرتش کن بره چون میاد روحش رو ارضا میده میره اینجور آدما به زنشونم خیانت میکنن

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

تنوع طلبه با اونم قهر میکنه باز دلتنگ تو میشه میاد باز یکی دیگه رو میبینه و میره ، اگه به خودت ارزش ...

میشه منم بگید
من به یه اقایی علاقه مند شدم ارتباطمون کاریه باهم . هیچ حرف عاشقانه ای بینمون نبوده تاحالا .
چند روز پیش برای اولین بار یذره ازم تعریف کرد از ظاهرم
بنظرتون این تعریفا ادامه پیدا میکنه ؟  اونم بهم حسی داره ؟

رتبم خوب میشه؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

تنوع طلبه با اونم قهر میکنه باز دلتنگ تو میشه میاد باز یکی دیگه رو میبینه و میره ، اگه به خودت ارزش ...

میشه جواب منم بدی؟👱‍♀️

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

من یه شوهر پولدار میکنم تهش؟چطوری اشنامیشیم و شغلش چیه مرسی

شوهر پولدار کمه دوس پسر پولدار زیاده ، تو روحیاتت حساسه ببین طرفت با اخلاقت جوره ازدواج کن ، چون موردای خوبو بخاطر وضع مالی عادی رد میکنی بعدش به یه پولدار سگ اخلاق قسمت میشی مواظب باش گلی چون تو از اون دخترای زمخت و بی احساس نیسی 

شوهر پولدار کمه دوس پسر پولدار زیاده ، تو روحیاتت حساسه ببین طرفت با اخلاقت جوره ازدواج کن ، چون مور ...

مرسی عزیزم💕🙍‍♀️یعنی شوهر پولدار میکنم دلمو میشکنه؟خدا لعنتش نکنه کی ازدواج میکنم ببخشید زیاد شدش

میشه بگی آیا باردارم؟

نه نیستی گلم اما امسال بچه دار میشی ، نام کاربریتم از دخترم به پسرم عوض میکنی😂 چون پسردار میشی همونی که شوهرت دوس داره 

چه مدت دیگه ازش جدا میشه؟

چون ارتباطش رو تا حدودی باهاش رسمی کرده.

اگ مثل آشغال پرتش کنم بیشتر میاد سمتم؟

مرسی عزیزم💕🙍‍♀️یعنی شوهر پولدار میکنم دلمو میشکنه؟خدا لعنتش نکنه کی ازدواج میکنم ببخشید زیاد شدش

😂😂 ن دیگه میگم ه پولش اهمیت نده باهاش اشنا شو چون یه مزیتی داری که پولدارا میان سمتت لعنتیه شیک پوش😂😘😘😘