2777
2789
من خودم حیوون خونیگ دارم اسم با ارزشه اگر میبینی کسی نیمخره و سگتم اذیته بنظرم کارتو عدض کن

اره 

از یه طرف تو بازار یه رقیبی دارم خیلی ازیتم کرده نمیخام جلو اون فک کنه کم اوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره از یه طرف تو بازار یه رقیبی دارم خیلی ازیتم کرده نمیخام جلو اون فک کنه کم اوردم

دختر/پسر کوچولوت(من وقتی حیوون خونگی دارم اونو عضوی از خانوادم میدونم واهس همین به عروس هلندیم خودم ب شخصه پیگم پرنسس یا دختر مامان ناراحت نشی امیدوارم از حرفم)مهمه یا حرف دیگران؟

اصلا مهم نیست اونا چی فکر میکنن

میدونم خسلی سخته مخصوصا اینکه پشتت غیبت کنه بگه طرف عرضه ن اشت

ولی وقت به کوچولوت نگا کنی حتی خوشحالی از اینکه اینکارو کردی و بنظرم پشیمون نمیشی و یادت بره

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
اره از یه طرف تو بازار یه رقیبی دارم خیلی ازیتم کرده نمیخام جلو اون فک کنه کم اوردم

بنظر من حیوانات از ادما مهمترن خیلی دوسشون دارم

میشه عکس سگتو بزاری ببینم؟:)

این سگ حمایتیه واقعا دلم میسوزه نمیدونم بخدا

حمایتی ینی چی؟

ینی مریض بوده گرفتی ک اسیب بیشاری نبینه؟

میشه عکسشو بفرستی؟

خیلی کنجکاو شدم ببینمش

الهی ای جانم خیلی مراقبش باش تمام امیدش به توعه موهاشو ببر قشنگ یه دست کوتاه کنن مرتب تر باشه الان تابستونه گرمش نشه

واسش تشک خیس یا ظر فبزا اب تنی کنه عر س هلندی منم خیلی گرمش میشه یه زبونشو میاره بیرون تکون میده تا بره تو ظرف ابش هی کلشو میبره اون تو میاره بیرون

از آب خوشش نمیاد

بد شد ک

خب نمیتونی تشکشو نم دار کنی؟

یه جای خنک بزارش هوای تازه برسه بهش تراس بد تر افتاب داره گرمش میشه

موهاشو نمیتوین کوتاه کنی؟

بین معتادا زندکی میکرده انگار یجورایی این دزدیده بودن گوشاش عفونت کرده بوده بود فیبروم داره و....

الهی بگیرن

یه طوطیم بود بخاطر سخنگو بودنش کنار قلیونا بود بیچاره اذیت شده پراش ریخته

خیر نبینن ایشالا

گوشاش حالا چطوره؟

خیلی بامزس ناراحت شدم واقعا