2777
2789
عنوان

میشه قضاوتم نکنین فقط کمکم کنین

220 بازدید | 25 پست

من 18 19 سالمه.نیاز ج...ی دارم متاسفانه.حالم واقعا خوب نیست.تقریبا از امروز صبح.میدونم میگین سرت گرم شه یادت میره اما نه.درس میخونم ساز میزنم ورزش میکنم هرچی بگین. اما نتونستم .نمیتونم.روحیات و طرز فکرام با روابط ازاد جور نیست.یعنی قضاوت نمیکنم اینجور افراد رو.من ادمش نیستم.ازدواجم که توقع ندارین تو این سن ازدواج کنم!من واقعاحس بدی دارم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرمی جات نخور،یوگا برو

من بدنم حساسه.سردیم میکنه.مادرم مدام گرمیجات میده بهم رحمم سرد نشه بخصوص نزدیک پریودی.خودم سردیجات دوست دارما اما معدم درد میگیره تنم سرد میشه

نمیتونم.با کی ازدواج کنم؟؟؟دورم هیچ کس این سن ازدواج نمیکنه واقعا

سنتی ازدواج کردن ک تحمل بدبختیه گاهی ...

شما دانشگا برو با یه کیس مناسب آشنا شو  نمیگم ازون لحاظا راحت شی ، اما اینجوری فکرتم کمتر ب سمت این چیزا میره 

نمیتونم.با کی ازدواج کنم؟؟؟دورم هیچ کس این سن ازدواج نمیکنه واقعا

عزیزم این مسائل کاملا شخصیه و تقریبا همه تجربه ش میکنن. نیاز به مطرح کردنش اینجا نیست. دیدی که کسی کاری ازش بر نمیاد واست. پیشنهاد همه ام ازدواجه که شما نمیتونی. وقتی جایی کسی کاری ازش برنمیاد چرا اصلا باید سوال بشه. 

مدتی بعد کمتر میشه. ولی خب طبیعیه و کاریش نمیشه کرد

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....