2777
2789

سلام من جلوگیری داشتم فقط اواخر دوره که میدونستم سه چهار روز دیگه پری میاد برا اولین بار رابطه محافظت نشده داشتم و روز بعدش کمرم بینهایت درد میکرد انگار قفل شده بود  

الان دوهفتس از اون رابطه گذشته و ده روز تاخیر پری دارم و پری نیومده هنوز 

و دوروزه خیلی کم صبحا حالت تهوع دارم یخورده و بینیمم دو س روزه کیپ میشه درد پری گاهی میاد جوری ک گمون میکنم شدم و میبینم ن خبری نی

اما دو تا مارک بیبی گذاشتم دوتا منفی شدن

ب نظرتون چرا اینطورم  یعنی هورمونا بدنم بخاطر اون رابطه محافظت نشده ریختن ب هم و تاخیر پریودم برا همینه

باردارنیستی

هواگرمه بدنت رفته فازاستراحت

نگران نباش

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم احتمالش هست که باردار باشی البته بخاطر اون رابطه آخر دوره نمی‌گم در کل با هر پیشگیری احتمال بارداری هست 

یه بیبی چک مارک دیگه بزن اگه باز منفی بود آزمایش بتا بده 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...