2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنین بمونم تو این زندگی یا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 60 پست

اول بشین فکر کن ببین با خودت و احساساتت چند چندی

هروقت نگاش کردی،هروقت بودنش حس تنفر بت داد اینکارو بکن

ولی اگه اینا نبود اینکارو نکن

بچه ام اگه داری اینو دیگه برو مشاوره

ولی در کل اول برو مشاوره،بعد فکراتو بکن ببین باید چیکارکنی

هیچ کدوم ما از زندگی و شرایط شما خبرنداریم

خب دلت خره که تنگ میشه اینهمه آدم طلاق میگیرن چرا باید نگاه کشی بد باشه اگه شما خودت ورفتارت موجه هس ...

دقیقا بخدا کارم خوبه شرایطم خوبه نمیدونم از  چی میترسم دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول بشین فکر کن ببین با خودت و احساساتت چند چندیهروقت نگاش کردی،هروقت بودنش حس تنفر بت داد اینکارو ب ...

ببین هیچ حسی ندارم هیچ حسی نمیدونم ازش بدم میاد یا دوسش دارم بچه ندارم باباچی میخام بکنم با این عتیقه

2 ساله قبلشم دوس بودیم چندسال ولی زیر ی سقف ک اومدیم رفتارش شروع شد

برید مشاوره خانواده ..ی مدت زیر نظر باش تغیر ندیدی جداشو 

ولی اینکه فکر کنی بچه بیارم درست بشه از کلت بنداز بیرون خواهشن

بچه هیچ مشگلی رو حل نمیکنه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

عزیزم اگه همسرت خسیس هست و بهت پول نمیده 

خونه و زندگی نداری و هرسال از اینجا به اونجا اسباب کشی میکنی

تورو به مسافرت یا بیرون نمیبره

به خواسته هات اهمیت نمیده 

بددهنی میکنه 

جلو دوست و آشنا خوردت میکنه 

به خانوادت ارزش نمیده 

عیاشی میکنه 

جداشو ....... اگه دیکتاتوره میگه حرف من باشه خب گوش کن به حرفش و با سیاست راضیش کن ، اگه دست بزن داره خب همون لحظه که عصبیه تو چیزی نگو یا به خط قرمزاش پا نزار تا به جنون برسه و دست روت بلند کنه 

همه آقایون یه ایرادی دارن زندگی بدون عیب و ایراد نیست طلاق بگیری نمیدونی از این بهترش میاد سراغت یا چی

معلومه دوسش داری

بشین خوبیا و بدیاشو بنویس اینجا مشاوره نگیر چون وقتی حالت بده اینجا از بدیاش گفتی همه میگن جداشو 

بشین و خوبیاشم به یاد بیار بعد تصمیم بگیر 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

اگه دوسش داری بمون زندگیتو درست کن ببین چرا اخلاقش اینجوری شده قطعاازاول که اینطوری نبوده،بشین فکرکن یاصحبت کن ببین مشکلش چیه ازکجاست...اکثرمردا بخاطر مشکلات بیرون وخستکی کار،دریه بازه زمانی کوتاه اینجوری میشن اماخوب شدنشون بستگی به خودشماداره که زنش هستی اون الان بیشترازهرموقعی بهت احتیاج داره پس تنهاش نذار...

چن ساله ازدواج کردی؟از اول همین طوری بود؟

تو دوستی خوب بود ولی دس بلند کردنش بعد ازدواج شروع شد بمن میگه تو خرابی چون محیط کارم محیط فنی هستش و همه مرد بمن میگه تو خوشت میاد با همه باشی

ببین هیچ حسی ندارم هیچ حسی نمیدونم ازش بدم میاد یا دوسش دارم بچه ندارم باباچی میخام بکنم با این عتیق ...

چون اذیتت کرده از چشمت افتاده

یا گاهی ک خوبی میکنه یهو اذیتایی ک کرده رو با اون خوبی میخبشی بخاطرهمینه ک نمیدونی بدت میاد یا دوسش داری

برید مشاوره خانواده ..ی مدت زیر نظر باش تغیر ندیدی جداشو ولی اینکه فکر کنی بچه بیارم درست بشه از کلت ...

بچه اصلااااااااااا کلا توهم داره ک من میخام بهش خیانت کنم بمن میگه خراب اصلا پشتم نیس 

دیروز سر ی جریانی بم میگفت فلان کارو بکن منم گفتم باباجان ازسرکار اومدم خستم وایسا یکم اینم هی بددهن ...

یعنی قبلا بهت گفته

انجام نداده بودی

دوباره اصرار کرده

تو گفتی 

بابا جان از سرکار اومدم خستم

بعد اونم احساس کرده داره میپیچونیش و قصدت تاخیر یا لج دراوردنه

بهت فحش داده

تو هم بهش گفتی 

دوستت ندارم

اونم عصبانی تر شده از این حرفت

و خواسته دست بلند کنه روت

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
عزیزم اگه همسرت خسیس هست و بهت پول نمیده خونه و زندگی نداری و هرسال از اینجا به اونجا اسباب کشی میکن ...

مسافرت بزور میاد خرج خونه ام بیشتر با منه عصبیه و بددهن بشدت فش خیلی بد میده همینا اذیتم میکنه دلم نمیخاد اینجوری زندگی کنم دارم پیر میشم بخدا

تو دوستی خوب بود ولی دس بلند کردنش بعد ازدواج شروع شد بمن میگه تو خرابی چون محیط کارم محیط فنی هستش ...

چون دوستت داره و روت حساسه حسادت مردانه هست این اما سیاست بیان نداره ، وقتی میبینه محل کارت خوش برحوردی میای حونه با اون بدی داغ میکنه اما نمیتونه بگه دردش چیه 

تو با حرفات ارومش کن اینکه همسرت بهترینه تا حسادتش بخوابه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

چون اذیتت کرده از چشمت افتادهیا گاهی ک خوبی میکنه یهو اذیتایی ک کرده رو با اون خوبی میخبشی بخاطرهمین ...

خودشم میگه میگه تورو راحت میشه خرت کرد کافیه دوتا محبت الکی کنم بهت و اینکه میگه هروقت میخای جداشو

بچه اصلااااااااااا کلا توهم داره ک من میخام بهش خیانت کنم بمن میگه خراب اصلا پشتم نیس

وای یاد دختر آشنامون افتادم بنده خدا ۵ سال زندگی کرد جدا شد 

اونم بچه نداشت...وای شوهرش روانی بود 

داییش ی بار اومده بود خونش این آقا میگفت ب زن خودش نکنه با دایییت سروسری داری ...فوشای زشت میداد یا میگفت نکنه با مغازه دار سر کوچه فلانی ..دختر بیچاره بعد ۵ سال جدا شد ..

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

دیروز سر ی جریانی بم میگفت فلان کارو بکن منم گفتم باباجان ازسرکار اومدم خستم وایسا یکم اینم هی بددهن ...

توی گفتگوهای زن و شوهری

اون احساسی که دو طرف پشت کلمات میگیرن 

مهمه

باید جملاتی به کار ببری که اون احساسات پشت پرده رو خاموش کنه و بفهمه قصد بدی نداری

هم زن باید درک کنه

هم مرد....

ولی خوب اگه شما سیاست ورزی داشته باشی

میتونی بهترش کنی

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!