2777
2789

آرایشگر فیشالم تو اینستاگرام پست گزاشته تو لباست بوی قرمه سبزی گرفته و منتظر جا افتادنشی و‌خونه نشستی

منم اینجا برای هدف هام میجنگم و فلان بسان😐 

وات د فاک؟

مجردم هست

ی لحظه احساس حقارت کردم

همه جا پر شده از مستقل بودن

اخه ما خانومای خانه دار چه گناهی داریم

ولشون کن هر سری یه چیزی باب میشه این زمونه خونه داری خیلی هم با ارزشه  همون ارایشگر بعید میدونم بلد باشه یه نیمرو درست کنه یه زن کدبانو میتونه در هرشرایطی زندگیشو کنترل کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تربیت فرزندان شایسته ،محبت به دیگران و نام خوب به چا گزاشتن بهتر از یه انسان عبوس چه بسا دکتر هست که همه ازش فرارین به واسطه ی زبان نیش دارش.

خانه داری هم یه چیز پیش پا افتاده نیست تو میتونی یه کدبانو باشی مثال زدنی برای فامیل کلا تلاش کن تو هر موقعیت و مسیری بهترین باشی ❤️

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

خانه داری خیلی هم مهمه اگه مهم نبود که پیامبر نمی‌گفت تمام کارها یی خانه باحضرت زهرا من زندگی میکنم برای خودم برای بچه هام  برای شوهرم  تربیت کردن بچه ها خیلی سخته تواین دوره زمونه وخیلی کارای دیگه 

اول اینکه سریع حرفش رو شما اثر گذاشته، منم همینطورم گاهی اوقات 

دوما خانه دار یعنی همه فن حریف، به موقعش کدبانو، به موقع پرستار بچه و همسر، به موقع معلم میشه برا بچه هاش، مشاور میشه برا زندگیش و.... 

چه استوری مضحکی واقعا 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

اول اینکه سریع حرفش رو شما اثر گذاشته، منم همینطورم گاهی اوقات دوما خانه دار یعنی همه فن حریف، به مو ...

اره من خیلی زود تاثیر میگیرم متاسفانه

جمله های اخرتون رو خیلی وقته از زبون کسی نشنیدم و ندیدم

همه جا الان مستقلی و شاغلی باب شده

تو کشورهای پیشرفته که درگیر مسائل مالی نیستن . و پول خیلی ارزش هارو تعیین نمیکنه 

خانه داری خیلی ارزشمندتر هست براشون . ولی تو ایران خصوصا قشر ضعیف از نظر مالی .درآمد زایی رو مهم ترین چیز میدونن . اینم بگم که از ۲۰۲۴ معنای زندگی لاکچری از زندگیکه خیلی شلوغ بود و بدو بدو تغییر کرده به زندگی آروم که وقت آزار بسیار داری و میتونی توخونه ریلکس کنی .

مثل قدیماکه زنای خوشبخت تو خونه بودن و شوهرشون کارگر داشت لازم نبود تو مزرعه و زمین کار کنن با مردا .

این جریان زن شاغل یجورایی مد شد و الانم داره از مد میره دیگه . هرچند من شاغلم خودم و میگم حتمادرامد خودتون رو داشته باشین اما واقعا فرقی بین زنی که با شغلش فخر میفروشه با زنی که قدیم پسرزا بود و فخر می‌فروخت نیست ‌دوتاشون احمقن و از درون دچار حقارتن که میخوان بقیه رو بیارن پایین به هر دلیلی . زنای ایرانی قدرتمندترين زنای دنیا هستن و باید مثل ملکه ها زندگی کنن .از فداکاری و بساز بودن گرفته تا عشق و زنانگی بی نظیرن . ما کشور ثروتمندی هستیم اگر دزد داخلی نداشتیم حتی مردهامونم لازم نبود کار کنن کل سال

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .