2777
2789

من رشتم انسانیه و هنوز کنکور ندادم نمی‌دونم فرهنگیان یا وکالت کدوم بهتره میگن معلمی برای زن بهتر و امن تره واسه خانوما و اینکه سر ماه حقوق خودت رو داری و میگن وکالت به جایی نمیرسی و باید پارتی کلفت داشته باشی و سخته و کار گیرت نمیاد واقعا سر در گمم هرکس یه چیزی میگه یکی میگه خوبه یکی میگه بده واقعا سر درگمم 

معلمی رو نمیدونم 

رشتم حقوقه 

باید بعد از قبولی دز ازمون همیشه درس بخونی 

همیشه چک کنی که چه قاتونی تصویب شده 

باید طاقت هر روز درس خوندن رو داشته باشی باید مهارت با دقت بودن و مورو از ماست کشیدن رو داشته باشی 

مهارت ارتباطی و اجتماعی قوی و پشتکار زیادی میخواد وکالت زود جواب نمیده کم کم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رتبه56 کنکور بودم حقوق رو انتخاب کردم و راضیم 

دبیری شغلیه که پیشرفتش کمه و محدود کنندست خودم نمیپسندم

باید به شرایط  و روحیاتت دقت کنی حقوق جو نسبتا خشنی داره مخصوصا توی ارشد و یا اگه بخوای کار کنی

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

معلمی رو نمیدونم رشتم حقوقه باید بعد از قبولی دز ازمون همیشه درس بخونی همیشه چک کنی که چه قاتونی تصو ...

چند سال طول می‌کشه تا یه وکیل خوب شما مثلا تو چند سالگی

من رتبه56 کنکور بودم حقوق رو انتخاب کردم و راضیم دبیری شغلیه که پیشرفتش کمه و محدود کنندست خودم نمیپ ...

من روحیم واسش مناسبه میتونم خودم رو باهاش تطبیق بدم و اینکه فن بیان و اعتماد بنفسم رو دارم

چند سال طول می‌کشه تا یه وکیل خوب شما مثلا تو چند سالگی

بستگی داره به خودت و شهری که زندگی میکنی برای یکی ۴سال برای یکی ۶سال 

باید تخصصی کاز کنی 

نمیشه تو همه درسای حقوق متخصص شد دریای حقوق انتها نداره ....

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
من روحیم واسش مناسبه میتونم خودم رو باهاش تطبیق بدم و اینکه فن بیان و اعتماد بنفسم رو دارم

فقط این نیست برای یه خانم خیل سخته باید بتونی به خودت کاملامسلط باشی طوری که زندگی شخصیتو درگیر کار نکنی اعصاب خوردی زیادی داره

خیلی پیش میاد تهدیدت کنن با زنگ و پیام یا حتی بیان در خونت... 

اصلا وضعیت خرابی داره  

واقعا یعنی تهدید می‌کند و میان در خونه 😐😂

اره من وکالت قبول شدم بخاطر یه داستانی نشد برم برای همین ازمون دادم و دادگستی یه شغل نزدیک به قاضی  داشتم 

به جرات میگم توی یک ماه 3 تا خط عوض کردم