2777
2789

من ماه قبل ۲۷ خرداد پریود شدم تا ۴ یا ۵ تیر طول کشید بعدش شاید دو سه روز پاک بودم مدام لک میدیدم 

یه سفر زیارتی پیش اومد من اومدم کربلا

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

دو روز قبل اومدن دیدم هی لک میبینم مدام غسل استحاصه میکردم نماز میخوندم 

شروع کردم به مفنامیک اسید خوردن 

اومدم نجف دیدم دارم بدتر میشم رفتم آمپول زدم 

دوباره قرص ترنسد هم دکتر داد بهم

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

حالا میخوام برم حرم دوباره زیادتر شده 

البته پنبه میزارم اینور پنبه نفوذ نمیکنه 

توروخدا یکی برام بپرسه ببینم من چطور برم حرم امام حسین 

دارم دیوونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس نیست 

بابا بخاطر خدا یه نفر کمک کنه

ثواب داره

من زیاد احکام بلد نیستم.شاید از استرس اینطور شدی

اونجایی منو هم دعا کن😢

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

حتماا حاجت روا باشید

شیر میدم هورمونام قاطی کرده 

الان مستاصل شدم 

حالا میخوام برم حرم دوباره زیادتر شده البته پنبه میزارم اینور پنبه نفوذ نمیکنه توروخدا یکی برام بپرس ...

سلام عزیزم اولا خوش به سعادتت توراخدا تورابه امام حسین دعا کن من به راه راست هدایت شم...درمورد این قضیه هم ریلکس باش استرس،بیشترش،میکنه حکم شرعیشم بنظر استحاضه اس دوش بگیر غسل کن بگو استحاضه وهرآنچه به گردنم هست وبرو حرم ...التماس دعا

سلام عزیزم اولا خوش به سعادتت توراخدا تورابه امام حسین دعا کن من به راه راست هدایت شم...درمورد این ق ...

حتمااا برات دعا میکنم 

امام حسین آن شاالله دستت و بگیره

میدونم استحاضه است یک ماه که پریود نیست 

نمیدونم چطور برم حرم 

دارم دق میکنم

حتمااا برات دعا میکنم امام حسین آن شاالله دستت و بگیرهمیدونم استحاضه است یک ماه که پریود نیست نمیدون ...

ممنونم عزیزم...اونجا باز بپرس من که قسمت نشده کربلا برم نمیدونم داخل حرمش چه شکلیه ولی یکبار پریود بودم رفتم مشهد گفت تا کنار اون قسمت که پله هاس چند قدمی ضریح میتونی بری ولی،پایین نرو