2777
2789
عنوان

قلبم داره آتیش میگیره

298 بازدید | 19 پست

پریروز یه دعوا داشتیم، تمام روزشو با گریه گذروندم

بعد که شبش اومد گفت فردا باید 6بره سر کار و خوابید

امروز تا11و نیم شب به گفته خودش سر کار بود

وقتی اومد یه پیام داد و باهم چند دقیقه حرف زدیم

بهش گفتم خستم،،،، از انتظار، گفتم قلبم گرفته انگار، یهو وسط چت گفت یلحظه، رفت 

رفت و من یک ساعت منتظر موندم

چشمام خشک شد، نیومد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مسخره کنی ولی منم دارم اتیش میگیره قلبم‌با دوست پسرم دعوا کردم و حالا جوابمو نمیده میترسم ولم ک ...

کامل درکت میکنم، توهم همش حس میکنی اگه یه روز بهش بگی خداحافظ، راحت ولت میکنه؟ 

یا اگه یه دعوا کنی 

راحت رهات میکنه؟ 

:) 

شاید مسخره کنی ولی منم دارم اتیش میگیره قلبم‌با دوست پسرم دعوا کردم و حالا جوابمو نمیده میترسم ولم ک ...

خب ولت کنه؟ فکر کردی چ اتفاقی میفته؟ ی مدت درد میکشی بعدش برام بی اهمیت میشه.. فکر میکنی سخته ولی کسی ک میخاد بره بزار بره

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

دارم مثل ابر بهار گریه میکنم،،،، چیکار کنم... مگه دوست داشتنم زوری میشه؟...

عزیزم :) گریه نکن توکل کن بخدا تا واقعیت برات روشن بشه و پرده حقیقت آشکار که بمونی یا بری.. و اونقدر قوی باشی که بتونی درست تصمیم بگیری که هدر نشی تو جای اشتباه :) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

ی چیزی ک من میدونم.. درسته الان شدید بهش وابسته ای ودوسش داری ولی اگر برای خودت احترام قاعل نشی اونم راحت خوردت میکنه.. اگر برات وقت نمیزاره.. شنوندته خوبی برای دردات نیست.. وجودتو نمیفهمه ولش کن 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

کامل درکت میکنم، توهم همش حس میکنی اگه یه روز بهش بگی خداحافظ، راحت ولت میکنه؟ یا اگه یه دعوا کنی را ...

اره 

من حتی پولامو جمع میکنم طلا میخرم که بعدا موقع ازدواج کمک خرجش باشم 

اون نمیدونه من چقدر کار براش انجام میدم 

میترسم بزاره بره تمام ترسم همینه من بدجور عاشقم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
عزیزم :) گریه نکن توکل کن بخدا تا واقعیت برات روشن بشه و پرده حقیقت آشکار که بمونی یا بری.. و اونقدر ...

بخدا دیگه نمیکشم، من خیلی زجرا تو زندگیم کشیدم، من دارم به هرچیزی تو این دنیا چنگ میزنم

بخدا که دیگه این اخرین بار تو زندگیمه که ه خودم فرصت دادم که برای اخرین بار به یه پسر اعتماد کنم

اره من حتی پولامو جمع میکنم طلا میخرم که بعدا موقع ازدواج کمک خرجش باشم اون نمیدونه من چقدر کار براش ...

اشتباه ماست، اگه ما عاشق نبودیم اگه نمیفهمیدن که چقدر دوسشون داریم، هیچوقت ترس از دست دادن نداشتیم

اشتباه ماست، اگه ما عاشق نبودیم اگه نمیفهمیدن که چقدر دوسشون داریم، هیچوقت ترس از دست دادن نداشتیم

بنظرت ترکم میکنه؟🙂💔

چقد تو بی اعتماد بنفسی با این رفتارت بایدم ولت کنه مگه قحطی پسره که تازه تو میترسی ولت کنه چه تحفه ای هست حالا 

چقد تو بی اعتماد بنفسی با این رفتارت بایدم ولت کنه مگه قحطی پسره که تازه تو میترسی ولت کنه چه تحفه ا ...

اون بهترین ادمیه که تاحالا دیدم شبیه خودمه 

بخدا دیگه نمیکشم، من خیلی زجرا تو زندگیم کشیدم، من دارم به هرچیزی تو این دنیا چنگ میزنمبخدا که دیگه ...

امیدوارم دلت آروم بشه و تکلیف روشن قشنگم.. 🥺

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️