2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی کنین چیکارکنم

46 بازدید | 13 پست

جدیدا کم حرف شدم، دوست ندارم باکسی حرف بزنم

بعضی وقتا دعوا میگیرم یا زود عصابم خورد میشه، هیچی برام مهم نیستش، معمولا ناراحتم بیشتر وقتام توی خونه سپری میشه کلاسی هم نمیرم

با مامانو بابام هم حرف نمیزنم، برادرم میگه تو یه بی‌مغزی و اوناهم میگن کم داری، یه احمقیو خوددرگیری داری همینش بیشتر منو گوشه‌گیر میکنه

هیچ حسی به هیچی ندارم، زندگیم پاره تکراری میشه، نمیدونم ناامید شدم فکرکنم امیدی نباشه میشه کمکم کنین؟

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
من قبل از شروع پریود🤣🤣🤣 ...

هرکسی که این رفتارو داره دلیل نمیشه که پریوده 

نه من نیستم همیشه اینطوری رفتارمیکنم نمیدونم.. شاید عزت نفس ندارم امیدی ندارم 

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش چیزی نیست چون خیلی بیرون نرفتی و درد و دل کردی یا باکسی حرف نزدی اینجوری شدی به حرفهای که حالت رو بد می‌کنه توجه نکن به نظرم برو کلاس فن بیان خیلی کمکت می‌کنه پادکست های انگیزشی گوش بده خودت رو دوست داشته باش و سعی کن به خودت انگیزه بدی من میدونم حالت خوب تر میشه 

نگران نباش چیزی نیست چون خیلی بیرون نرفتی و درد و دل کردی یا باکسی حرف نزدی اینجوری شدی به حرفهای که ...

ببین بگم چطوریم

روابط اجتماعی خیلی ضعیف، نمیدوتم ارتباط برقرارکنم و میترسم که فوری اتفاق بدی بیوفته 

و احساس گناه چون حس میکنم همه‌چیز تقصیرمنه و اتفاقای بدی میوفته و ارتباط نمیگیرم و خیلی چرتوپرت میگم 

دوست های موقتی دارم که همشون رفتن 

روابطم اصلا توی مدرسه که خوب نبود.. 

خدا و فقط خدارو تو زندگی کم داریوقتی دلت گرفتس نیت کت و یک صفحه از قرآن باز کنجواب شما در اون صفحه ا ...

من فکرمیکنم انقد داغونم که خداهم دوسم نداره

ببین بگم چطوریمروابط اجتماعی خیلی ضعیف، نمیدوتم ارتباط برقرارکنم و میترسم که فوری اتفاق بدی بیوفته و ...

اره منم چند مدت اینجوری بودم این بخاطر اینه که عزت نفس نداری حتما برو کلاس فن بیان خیلی خیلی بهتر میشی و باید خودت رو باور داشته باشی پادکست های انگیزشی گوش بده حتما درست میشه

اره منم چند مدت اینجوری بودم این بخاطر اینه که عزت نفس نداری حتما برو کلاس فن بیان خیلی خیلی بهتر می ...

انگیزه ای نداشتم بنظرت درست میشه؟ 

یا بنظرت مشکلات من میتونه از بچگی و ریشه هم باشه؟ کلاس فن بیان مامانم نمیذاره برم فکرمیکنه میخوان قرص بدن بهم بعدم توی محل پخش بشه که دختر طرف مریضی داره، قرص میخوره شبو روزشو میخوابه 

اوضاعم توی مدرسه درحدنادیده و نشنیده گرفته شدن بودن، تهدیدا و مسخره‌ها و نزدیک به کتک‌کاری و که روش

خیلی هم به ظاهرم میرسیدم جلب توجه رودوست داشتم

من فکرمیکنم انقد داغونم که خداهم دوسم نداره

نه اینجوری نگو ناشکری نکن خدا همه‌ی بنده هاشو دوست داره دلت رو با خدا صاف کن نماز بخون اگه صوت قرآن و گوش بدی یا قرآن بخونی دلت آروم میگیره من مطمئنم وقتی با خدا باشی و یادش کنی اونم هواتو داره نگاهی به دلت میندازه دلت آروم میگیره و حال دلت خوب میشه فقط خودت رو باور داشته باش به خودت ایمان داشته باش سعی کن پادکست انگیزشی گوش بدی دارم میگم حتما برو کلاس فن بیان 

انگیزه ای نداشتم بنظرت درست میشه؟ یا بنظرت مشکلات من میتونه از بچگی و ریشه هم باشه؟ کلاس فن بیان مام ...

کلاس فن بیان که بهت قرص نمیدن فقط اعتماد به نفست تو صحبت کردن می‌ره بالا

نه اینجوری نگو ناشکری نکن خدا همه‌ی بنده هاشو دوست داره دلت رو با خدا صاف کن نماز بخون اگه صوت قرآن ...

اهان ممنون از توصیه‌هات میدونم درسته ولی بی‌فایدست نمیتونم تحت‌تاثیرقراربگیرم و نمیدونم چرا برام مهم نیست

کلاس فن بیان که بهت قرص نمیدن فقط اعتماد به نفست تو صحبت کردن می‌ره بالا

میدونم اینم مثل مریضی میمونه یه جلسه بری که حل نمیشه چندباری باید بری که حل بشه

دوم رفتم و حالا درست شدو مثلا تغییر کردم، بنظرت نباید مدرسمم هم عوض کنم؟