2777
2789

اینجا اکثرا حقوق ها بالاست خونه ها بزرگه امکانات زیاده...بهتره تاپیک هایی مثل درامدتون چنده خونتون چند متره و...زیاد نزنیم ما برا کنجکاوی خودمون تاپیک میزنیم اما هزاران خواننده خاموش حسرت میخورن🥲💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

راستش امروز یه کوچولو ریز حسادت کردم به خواهر و برادرام

به ساعت نکشید دیدم یه چیزایی من دارم اونا ندارن مثل همدم بی مثال عشقم به زندگیمو ... و از اینکه همون ی ذره حسودی کردم پشیمون شدم و خدارا شکر کردم بابت داده هاش و نداده هاش

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

نه والا!چون مطمئنم ۹۰ درصد دروغه! آدم پولدار جار نمیزنه که پولدارم!اتفاقا همیشه میگه هیچی ندارم و بد ...

چرا تازه به دوران رسیده های پولدار جار میزنن

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️