2777
2789

خانوما پسر من ۷ ماهشه خداروشکر خیلی باهوشه باوسیله هاش بازی میکنه میتونه بشینه یعنی تعادلشو با دستاش رو پاش میزاره حفظ میکنم موقع سرپا نگه داشتن پاهاشو محکم میزاری ولی نمیدونم چرا کمرشو هی غیر ارادی تکون میده انگار نمیتونه محکم نگه داره خییییلی نگرانم میشه راهنماییم کنید

خدایاشکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی هست عزیزم فعلا بدنم نرمه نمی تونه خودشو محکم نگه داره واسه همین 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
طبیعی هست عزیزم فعلا بدنم نرمه نمی تونه خودشو محکم نگه داره واسه همین

چرا پس هر چی بچه هم سنش دیدم اینجوری نیس.؟تایم طولانی بغلشون کردم ک مطمئن بشم

خدایاشکرت...
اره انگار تعادل نداره هی جلو عقب میشه

خب عزیزم ۷ماهشه بچه طبیعیه نزار اونجوری روپاهاش وایسه بهش فشار میاد

اصلا عجله نکن برا بزرگ شدنش دختر من امسال میره مدرسه انگار دیروز بود بدنیا اومد😢

بعدشم عزیزم چه خبره از الان این همه فشار میاری رو بچه پسرای من تا وقتی خودشون ننشسته یا پا نشدن هیچی کاری نکردم همه میگفتن کنارش بالش بزار زود یاد بگیره ولی من نذاشتم خودشون هر وقت آماده بودن انجام دادن ماشالله هم زود همه کار کردن پسر اولم ۱۰ ماهگی قشنگ راه رفت دومی ۱۱ ماهگی 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره