2777
2789

یسری حقوق هست که واقعا زن باید داشته باشه

مخصوصاااا حق اشتغال 

اومدی و شوهرت بهت خیانت کرد...اصلا مرد یا مالشو دزد برد

نباید حرفه یاد گرفته باشی یاا شغلی داشته باشی؟

میخوای دائم دستت تو جیب شوهرت باشه ؟

خب برو سرکار حقوق خودتو داشته باشی در کنارش از شوهرم پول بگیر چون مرد زندگیته😑😑😑😑😑😑

حق طلاق هم که بستگی به خودت داره

ولم کن تروخدا😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که به جای مهریه تمام حقوقمو میگیرمتوصیم به خانمای مجرد اینه که حتی اگه شده یه شغل پاره وقت داشته ...

احسنت به شماا

منم همین تصمیم رو دارم

یا مثلا حق خروج از کشور

فکر کن آقا میتونه بره هر کجا که دلش بخواد سفر یا هرجایی

ولی خانم نمیتونه و باید اجازه بگیره اگر هم شوهرش باهاش لج کنه که عمرا بزاره بره

ولم کن تروخدا😑
احسنت به شماامنم همین تصمیم رو دارمیا مثلا حق خروج از کشورفکر کن آقا میتونه بره هر کجا که دلش بخواد ...

فیلم عرق سرد نمونه بارز مثال شماست 

حتما توصیه میکنم همه خانم ها ببینن که بدونن اگه یه مرد بخواد بدجنسی کنه چطور زنشو به خاک سیاه میشونه

بنظرم باید به جای مهریه این حقوق گرفته بشه کاملم گرفته بشه یعنی زن و مرد هیج فرقی باهم نکنن تو زندگی

در هر صورت فرق میکنن چون مرد میتونه حقوقی که به خانم داده رو پس بگیره 

پس نباید مهریه رو فراموش کرد 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

مهریه رو. ببخشین حقوق دیگه رو بگیرین هم هسته رو میخواین هم خرمارو

ببخشید عزیزم اگه آقا مهریه میده در عوض خانم هم جهاز‌رو میاره😊مهریه هم واسه زن هست که زحمت میکشه داخل خونه و خب دختر هست...

ولم کن تروخدا😑
من که به جای مهریه تمام حقوقمو میگیرمتوصیم به خانمای مجرد اینه که حتی اگه شده یه شغل پاره وقت داشته ...

ب هیچ وجه اینکار و نکن من ذره ای اعتقاد به دین ندارم اما چه بخوای چه نخوای قرارداد ازدواج و قوانین این قرارداد مطابق با قوانین اسلامیه مهریه نگیری خدایی نکرده همسرت فوت بشه مال و اموالت و خونوادش راحت میکشن بالا یا شوهرت خدایی نکرده به قتل برسه ذره ای از پول دیه به تو نمی‌رسه