2777
2789
عنوان

شوهرم قد بلنده من متوسطم اون وقت

3267 بازدید | 169 پست

سلام دوستان 

شبتون بخیر 

من قدم متوسطه شوهرم قدبلند...

به نظر میاد مادرشوهرم بعد سال ها زندگی هنوز نتونسته اینو هضم کنه و احتمالا همچنان فکر می کنه پسرش حروم شده 😁

چون اکثرا بچه هام اونجا تنها بدون من و باباشون باشن میگه شما به ما رفتین قدتون بلند میشه مامانتون قد کوتاست ...خیلی دیگه شورشو درآوردن...یه جواب مودبانه و دندان شکن ازتون میخوام که خودم اونجا باشم حرف قد اومد بگم تا دست بردارن ...هرگز به روشون نیاوردم ....بیش از حد براشون قد مهمه ...خودم میگم این بار حرف اومد بگم ای بابا انشاله عاقبتشون بخیر باشه قد چه اهمیتی داره و خوشبختی به قد نیست ...این خوبه؟ بازم جواب بهتر دارین دریغ نکنید 😉💞

بگو قد بلندا کجا رو گرفتن که بقیه نتونستن بگیرن 

منم در جواب کسایی که میگن لاغر شو میخوام این جوابو بدم لاغرا کجا رو گرفتن که بقیه نتونستن بگیرن 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

اولا که برای قد بلند بودن بچها لزومی وجود نداره پدر و مادر حتما بلند باشن

بعدشم بگو قد که نرمال باشه خوبه الان شما قدتون بلنده اما باهاش بجز کابینتای بالای یخچال به کجا رسیدی مادر جون 

انشالله که قدشون عین شما بلند و ذات و اخلاقشون  مثل من خوب و  مودب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از اخلاقاش خوشت نمیاد از حرفاش خوشت نمیاد بچه هاتپ چرا میندازی گردنش؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

قربون برم خدارو با خلقش ادم دراز کو عقلش عمه مامانم میگفت قدش ۱۸۰ بود

جاری من ۱۸۳

چه ربطی به عقلش داره؟!!

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

یعنی تا حالا هیچی نگفتی عجب صبری

اره بخدا ...نه شوهرم چیزی گفته بهشون نه خودم بروشون آوردم ...همینا شده زخم معده دیگه ...اگر می تونستم با خنده بگم انقد اذیت نمیشدم که ...واقعا مهارت میخواد جواب دندان شکن دادن اما مودبانه و شوخی طوری