xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 10170 عنوان چله گرفتن برای مریضی سخت 56 بازدید | 9 پست کسی دعا یا سوره ای سراغ داره برای بیماری سخت یا سرطان که موثر بوده باشه دعایی که باهاش نتیجه گرفته باشید اجرتون با خدا 1403/04/18 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7279 سلامختم یاعلی برداشتم روز عید غدیر و توسل و توبهتوبه کلید استجابتهجواب گرفتمخداروشکر دخترم سرحال شدخداروشکر تونستم روزای سخت رو پشت سر بذارم من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7279 هرشب سوره نجم به نیت شفا هدیه به امام سجادسوره حشر هر شب و ۳ آیه آخر دستتون رو سر بیمار بذاریدحرز برای مریض بگیرید من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7279 هر صبح و شب سلام بدید به ائمه تک تکزنگ بزنید حرم امام حسین و امام رضا اگه میتونید خود مریض بدید صحبت کنه و حاجتش رو بخواد من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 10170 سلامختم یاعلی برداشتم روز عید غدیر و توسل و توبهتوبه کلید استجابتهجواب گرفتمخداروشکر دخترم سرحال شدخ ... سلام عزیزم ختم یاعلی چیجوری هستش ؟
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 10170 سلامختم یاعلی برداشتم روز عید غدیر و توسل و توبهتوبه کلید استجابتهجواب گرفتمخداروشکر دخترم سرحال شدخ ... خدا رو هزار بار شکر حال دخترت خوب شده خدا حفظش کنه برات بیماری عزیزان خیلی سخت هست انشالا به حق این شب های عزیز خدا هیچ کس رو با عزیزانش امتحان نکنه
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7279 سلام عزیزم ختم یاعلی چیجوری هستش ؟ من شب عید غدیر ختم برداشتم نیتم ۱۲۰۰۰ تا بود ولی بالا سر دخترم بودم ۴۰۰۰ هزار تا بیشتر نشد ولی جواب دادتو نت بزنید توضیحش میاد من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 10170 هرشب سوره نجم به نیت شفا هدیه به امام سجادسوره حشر هر شب و ۳ آیه آخر دستتون رو سر بیمار بذاریدحرز بر ... برای برادرم چله رو میخوام بردارم دعا کنید برای برادر جوونم شما دلتون پاک هست
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7279 خدا رو هزار بار شکر حال دخترت خوب شده خدا حفظش کنه برات بیماری عزیزان خیلی سخت هست انشالا به حق این ... هنوز بستری هست خیلی بدحال بود دکتر هم تشخیص نمیداد چشهغدیر به دلم افتاد بچه رو با همون حال بردم یه بیمارستان دیگه از این رو به اون رو شد خدا دوباره به ما امانتش رو برگردوند من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7279 برای برادرم چله رو میخوام بردارم دعا کنید برای برادر جوونم شما دلتون پاک هست ان شاءالله خدا سلامتی بده، دختر من سرطان خون داره من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....