2777
2789
عنوان

حس عجیبی که من دارم😶😶

195 بازدید | 8 پست

امسال ۴۱ ساله میشم از دو سه سال پیش فکر میکنم دیگه آخرای عمرمه 

احساس پیری نمیکنم ولی حس مبکنم مدت زیادی دیگه زنده نیستم .نمیدونم چرا این حس درونم شکل گرفته

پیش خودم میگم شاید بحران ۴۰ سالگیه یا شاید به خاطر شرایط نابسامان جامعه هست 

میخام بدونم کسی هست مثل من این احساسات رو تجربه کنه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

من یه سال موقع سال تحویل چهره مامانمو که دیدم یه صدایی از ته دلم اومد که امسال سال آخریه که کنارمه

ولی خداروشکر هنوزم پیشمه و فهمیدم تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته و همه اینا توهمات بر اثر خیلی چیزاس که شاید ۱ درصد درست در بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله و من ۲۴ سالمهبعد فوت بچم اینطوری شدمفکر میکنم بخاطر شرایط نامطلوبی هست که یک نفر تجربه میکنه

عزیزم خدا به دلتون آرامش بده 

درسته منم دوسال گذشته روزهای سختی داشتم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
منم همسن شماممیگن انسان که به ۴۰ برسه اگر عاقبت به خیر نشده باشه هنوز و راه درستش پیدا نکرده باشهشیط ...

دوست عزیز جواب شما به سوال من ربط داره؟

یعنی من الان عاقبت بخیر نشدم؟!

من این حسو تو ۲۰ سالگی دارم 

چون از ۱۸ تا ۲۰ سالگیم در عرض چشم به هم زدن و ثانیه ای گذشت 

با خودم فکر میکنم میگم اگه ۲ سال اینقدر کوتاه و زودگذر بود و من کار خاصی نکردم احتمالا بقیه عمرم هم همینطور میگذره..

و در آخر در سن ۵۶ سالگی در حالی که یه جا خیره شدم و دوباره دارم به همین موضوع فکر میکنم که چطور عمرمپگذشت میمیرم

من یه سال موقع سال تحویل چهره مامانمو که دیدم یه صدایی از ته دلم اومد که امسال سال آخریه که کنارمهول ...

بیشتر از شرایط روحی نشآت میگیره این فکرها

خیلی هم دنبال درمان بودم ولی فایده نداشت