یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترم ۷ سالشه دیگه بهش کارت میدم ولی خب خودشم خیییییییلی زرنگه و هرچی بگم گوش میده رمز کارت و یواشکی میگه مغازه هم نزدیکمونه و اشناست
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
دوستان من فوبیای خیلی بدی دارم اکثرا پسرا تا پسرمو میبینن لپشو میکشن و میگن خوشتیب کوچولو و تقریبا یه سه چهر سال ازش بزرگترند یا تو سوپری همیشه میگه پسرتون کوش اونو حتما بیار اوایل خوشحال میشدم تا اینجا تاپیک های تجاوز تو کودکی خوندم ترسیدم تنها بفرستمش و هر مردی ک پسرمو ناز میکنه ناراحت میشم اخه دیگه ۷ سالشه پسر ۷ ساله ناز کردن نداره پسرمم ترسووو میدونم کاریش کنند میترسه چیزی بگه