2777
2789
عنوان

بچه ها سوال دارم میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضطراب و وسواس هست و افکارت عجیب نیست و خیلی ها به این مشکل دچارن من جای شما بودم بچه ام را شیر خشکی ...

مرسی که تو مثل بقیه فکر نمیکنی دیوانه ام نمیشه اجی خوبم خیلی به خودم وابسته است توکلم به خدا وامام حسین عزیزمه که کمکم کنه بشه ۲سالش بعد میرم دکتر 

خیلی گرونه اگر نامه داد حتما میرم ولی چاق نشدی؟

نه خداراشکر 

اکثرا بخاطر مشکلات دیگه چاق میشن

چون این دارو ها سرتونین دارن و سرتونین خودش اشتها را کم میکنه

نمیدونم شما اضطراب و استرس هم داری ویا نه

ولی اگر استرس داری موقعی از روز که استرست زیاده نخور دارو را و وقتی اروم هستی بخور 

چون آسنترا وقتی اعصاب ادم خرابه گاهی سوزش معده ایجاد میکنه که مجبور میشی واسه اروم شدنش غذا بخوری

مرسی که تو مثل بقیه فکر نمیکنی دیوانه ام نمیشه اجی خوبم خیلی به خودم وابسته است توکلم به خدا وامام ح ...

اینو نگو منم مشکل تورودارم ب قرآن ی فکرایی میکنم بگم متوجه میشی چقدر اوضاعم خرابه  اینجا نمگم تلقین نشه برآن من اوضاعم خیلی خرابه

مرسی که تو مثل بقیه فکر نمیکنی دیوانه ام نمیشه اجی خوبم خیلی به خودم وابسته است توکلم به خدا وامام ح ...

عزیزمی دیوانه کجا بود خواهر

این افکار عادیه واسه بیماری وسواس فکری و از دوست داشتن زیاد نشات میگیره 

کاشکی بری جانم

خودت خیلی اذیت میشی

به عنوان کسی که وسواس داره بهت میگم هرچی زودتر درمان کنی خیلی زودتر خوب میشی

واقعا خودت اذیت میشی بخوای ۱.۳ماه دیگه تحمل کنی 

اینو نگو منم مشکل تورودارم ب قرآن ی فکرایی میکنم بگم متوجه میشی چقدر اوضاعم خرابه اینجا نمگم تلقین ...

من خیلی به خدا وامام ها دخیل میبندم دادم دست حضرت عباس که تمام گرفتاریهات تمام فکرات رفع بشه دلگرم زندگیت بشی 

به نظرت ممکنه خدای نکرده برای بچه مشکلی پیش بیارم یا همش فکر

دورت بگردم بنظر من هیچچچچ سلاحی خطرناک تر از فکر آدمی نیست اگر جای تو باشم میرم دکتر تازه‌ی داروهایی بهت میده ک برای شیردهی مشکلی اصلا نداره بعضیا تو بارداری میخورن