2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه همه که اینطورنیستن خیلی ازفامیلامون پارس آبادهستن خیلی آدمای خوبی هستن چشم ودل پاک هستن خانواده د ...

من خودم متاهل هستم برای خواهرزادم خاستگار هست .

شوهر خاله همسرم از اون منطقه هستن ولی متاسفانه چشممون ترسیده  همشون شخصیتشون همینای بود که گفتم  و طایفه بزرگی هم هستن  و چندباری هم برای مسافرت به اون مناطق رفتیم 

چند باری برای تحقیق رفتیم ولی همه دشمنی میکنن و هرکدوم یه حرفی میزنن نمیدونیم 

خیلی پول دوست هستن اینطور نیست؟اگر زحمتی نیست بتونم درخواست بدم اونجا بگین

نه عزیزم همه ی آدمای اونجامثل هم نیست من خودم تهران زندگی می کنم حسرت زندگی اونارومی خورم خونه های بزرگ مدرن بیشترخانواده هامرداشون کارمی کنن زناشون خرج می کنن

نه عزیزم همه ی آدمای اونجامثل هم نیست من خودم تهران زندگی می کنم حسرت زندگی اونارومی خورم خونه های ب ...

بله جسارت نکردم دوست عزیز

گفتم  خیلی باهوش هستن و اقتصادی و کاری و زحمت کش . اوضاع مالی خوبی دارن  

بله جسارت نکردم دوست عزیزگفتم خیلی باهوش هستن و اقتصادی و کاری و زحمت کش . اوضاع مالی خوبی دارن

قربونت خواستم چیزی که میدونستم بگم جسارت چراعزیزم خسیس همه جاهست همسرخودم مال اون منطقه نیست ولی خیلی خسیسه خیلی یه ذرشه

قربونت خواستم چیزی که میدونستم بگم جسارت چراعزیزم خسیس همه جاهست همسرخودم مال اون منطقه نیست ولی خیل ...

ممنونم ازت .

انشالله هرچی صلاحه برای خواهرزادم پیش بیاد قسمت رو نمیشه کاریش کرد ولی ماهم سعی میکنیم دوباره تحقیق درستی کنیم