2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 40 پست
خدا صبرش زیادهامیدت به خدا باشهبه خدا گلم من خیلی امشب حالم بده به قدری تنهام حتی کسی ندارم بهش دردم ...

خدا صبرش زیاده من ک خدا نیستم چ انتظاری از ما داره بعدم من الان ۳۰ سالمه دیونه شدم دارم نابود میشم 

خیلی دلم میخواست جرات خودکشی رو داشتم 

منم خیلی تنهام خیلیییییییی 😭

منم خیلی دعا کردم انقد هم ساده ام ک هنوز ب خدا اعتماد دارم درستش میکنه بعد من موندم میگن از خدا بخوا ...

صبر داشته باش گلم خدا هیچوقت بندشو نا امید نمیکنه 

من با اینکه میدونم رسیدن بهش غیر ممکنه ولی هنو امیدوارم 🙂🙂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ختم ۱۲۴ هزار صلوات و امتحان کردی؟خیلی از خواسته ها بخاطر گناه برآورده نمیشن شما میخوای این ختم و. ان ...

۱۲۴ هزار صلوات و ۳۰ هزار استغفار رو گفتم 

دعا رفع طلسم هم میخونم 😔

آخه قدرت خدا ک بیشتره چرا منو نسبت ب خودش ناامید میکنه

صبر داشته باش گلم خدا هیچوقت بندشو نا امید نمیکنه من با اینکه میدونم رسیدن بهش غیر ممکنه ولی هنو امی ...

من دیگه صبرم تموم شده 

۳۰ سالمه 

سال بعد دکترام تموم میشه 

نمیدونم برم از ایران یا بمونم

اگه موندم برم معلم بشم ک دیده نمیشم 

شرکت ها هم ک شرایط سنی و سابقه کار و مدرک کارشناسی میگیرند 

عملا من هیچ 😭😔

من حتی دوست دختر صمیمی هم ندارم 

من صبری برام نمونده

هربار صبر گردم ولی هیچی تکون نخورد

من دیگه صبرم تموم شده ۳۰ سالمه سال بعد دکترام تموم میشه نمیدونم برم از ایران یا بمونماگه موندم برم م ...

دیگه چی میخای چرا اینجوریفکر میکنی معلم بشم دیده نمیشی؟؟؟ فکر منفی نکن خیلیا آرزوی معلمی رو دارن برو معلمشو بعدش از ایران برو این خودتی ک اینقده خودتو ناراحت میکنی و نا امیدی ن خدا 

دیگه چی میخای چرا اینجوریفکر میکنی معلم بشم دیده نمیشی؟؟؟ فکر منفی نکن خیلیا آرزوی معلمی رو دارن برو ...

من سر این موضوع ک ناراحت نیستم 

از اینکه کسی رو ندارم و سینگلم ناراحتم 

از اینکه اونایی ک میخوام رو خدا بهم نداد 😭😔

خب ی نیازه دیگه

من سر این موضوع ک ناراحت نیستم از اینکه کسی رو ندارم و سینگلم ناراحتم از اینکه اونایی ک میخوام رو خد ...

از سینگلی نترس عذابی ک الان من دارم میکشم بخاطر عاشق شدنو نرسیدنه🙂🙂😔😔😔

نا امید نشو امیدوارم ک یروزی بیای بگی ب تموم خاسته هات رسیدی ب حق این شب های محرم 

از سینگلی نترس عذابی ک الان من دارم میکشم بخاطر عاشق شدنو نرسیدنه🙂🙂😔😔😔نا امید نشو امیدوارم ک یر ...

منم الان عاشقم 

ولی فقط تو خیالم 

اون ک نمیدونه 

دیگه هم ازش فاصله دارم و نمیبینمش😔😭

منم الان عاشقم ولی فقط تو خیالم اون ک نمیدونه دیگه هم ازش فاصله دارم و نمیبینمش😔😭

پس هم دردیم ولی من میدونه و بهش نرسیدمحسرت داشتنش موند رو دلم این بدترین درد دنیاست ک شبو روز من شده حال بد 

۱۲۴ هزار صلوات و ۳۰ هزار استغفار رو گفتم دعا رفع طلسم هم میخونم 😔آخه قدرت خدا ک بیشتره چرا منو نسبت ...

عزیزم دلم❤️

برای رفع طلسم سوره بقره میگن خیلی خوبه چهل روز پشت هم بخونی یا صوتش تو خونه پخش شه

من یه تاپیک دیدم که خانومی ب اسم نازنین راجب ختم ۱۲۴ هزار صلوات گذاشته بودن که با اصول کامل خودشون توضیح دادن و نتیجه گرفتم بار سوم درصورتی که حاجتش محال بود 

@نازنیناینا  

عزیزم دلم❤️برای رفع طلسم سوره بقره میگن خیلی خوبه چهل روز پشت هم بخونی یا صوتش تو خونه پخش شهمن یه ت ...

۱۲۴ هزار تا رو تا حالا ختم کردم 

سوره بقره هم ۹۰ روز تو خونه صوتی گذاشتم 😔